Футбол. Огляд-аналіз 7-го туру чемпіонату Іршавського району

Євген Свищо для rionews   03.07.2014 12:44 СПОРТ

«А» – з несподіванками, «Б» – без великих сенсацій.

В 7-му турі відбулись два поєдинки в Арданові та Ільниці, які можна віднести до ключових у поточному чемпіонаті.

У групі «А» два з трьох матчів мали сенсаційний присмак. «Арданову» в центральному двобої групи «А» прогнозували перемогу в 2 голи. Та підопічні Михайла Станинця рознесли в друзки побудову захисту опонентів, досягши   рекордної перемогу своєї групи та найбільшої домашньої звитяги всієї ліги в цьому сезоні.

Арданівці здобули другу поспіль звитягу з різницею в 5 голів і більше (рекорд ліги) і перервали чотириматчеву безпрограшну серію будівельників.

Несподівано завершився і матч у Дубрівці, де місцевій «Дружбі» пророкували мінімальну поразку або нічию. Та «Білки» зазнали друге фіаско поспіль, дозволивши місцевим здобути дебютну домашню звитягу.

Третя гразони «А» завершилась другою поспіль найпрогнозованішою у всій лізі, аж до різниці голів, домашньою перемогою кушницьких горян. Безвиграшна серія великораківців вже досягла чотирьох матчів.  

Відносними несподіванками групи «Б» вважаємо більші рахунки, ніж очікувалось, у всіх чотирьох поєдинках.

Ільницьким гравцям прогнозували мінімальну перемогу, та «Шахтар» здобув свою першу перемогу з різницею в 4 голи, досягши другого поспіль розгрому опонентів. І це при тому, що «Скала» до цього не знала гіркоти поразок і мала серію в чотири поспіль звитяги з різницею в 2 голи і більше.

Звитягу в 2 голи пророкували «Заріччю», «Греблі» та «Доробратову». Зарічанці здобули другу поспіль домашню перемогу з різницею в 4 голи і більше (рекорд ліги). Чоронпотічні хоча й поступились втретє поспіль, однак до цього програвали не більше двох голів. Греблянці вперше перемогли з різницею в понад 3 голи, а загатці вдруге поспіль поступились на виїзді з різницею в 4 голи і більше. Вдруге поспіль на виїзді виграло «Доробратово». Для «Зірки» це фіаско стало третім домашнім розгромом поспіль (антирекорд ліги).

За наслідками 7 туру найбільшого прогресу в пточних таблицях досягла «Дружба», яка піднялась на два місця. По одному кроку нагору зробили «Едельвейс» та «Гребля». Головним невдахою стало «Сільце», яке опустилось на дві сходинки. По одному кроку вниз зробили «Білки» та «Ялинка».

Результати 6-го туру:
Зона «А»:
«Арданово» – «Будівельник» Приборжавське – 7:0, «Дружба» Дубрівка – «Білки» – 1:0, «Едельвейс» Кушниця – «Виноградар» Великий Раковець – 2:1;
Зона «Б»: «Заріччя» – «Ялинка» Чорний Потік – 4:0, «Зірка» Брід – «Доробратово» – 0:3, «Гребля» – «Карпати» Загаття – 5:1, «Шахтар» Ільниця –«Скала» Негрово – 5:1.
Турнірне положення команд:
Зона «А»: «Арданово» – 15 очок (різниця голів – 23:3), «Будівельник» – 10 (11:14), «Дружба» – 7 (5:8), «Білки» – 6 (5:8), «Едельвейс» – 6 (10:14), «Сільце» – 4 (4:6), «Виноградар» – 1 (4:9). «Дружба» зіграла на матч більше, а «Сільце» та «Виноградар» мають на гру менше від решти колективів.  
Зона «Б»: «Шахтар» – 18 (18:2), «Скала» – 13 (20:9), «Заріччя» – 10 (22:7), «Доробратово» – 10 (10:13), «Гребля» – 7 (10:12), «Ялинка» – 5 (7:10), «Зірка» – 3 (5:25), «Карпати» – 2 (6:20).
                                                                                                                                                                                     

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат