Футбол. Огляд-аналіз 7-го туру юнацької першості Іршавського району

Євген Свищо для rionews 03.07.2014 12:39 СПОРТ

Центральний матч всієї юнацької ліги відбувся в Кушниці, а головний двобій групи «Б» – в Греблі. Загалом всі результати, в питанні щодо набраних очок, доволі прогнозовані.


А от різниця голів виявилась у більшості двобоїв трохи непередбачуванішою. Особливо постарались зарічанці, які перевиконали очікувану різницю на свою користь щонайменше вдвічі. Негрівці та великораківці також не мали особливих підстав програвати розгромно. Найочікуванішим став підсумковий рахунок у головному протистоянні групи «Б», в Греблі. Місцеві майстри шкіряного м’яча здобули третю поспіль домашню перемогу із різницею в 2 голи і більше. Нагадаємо, що попереднього разу «на щиті» з цього, самобутнього боржавського села, виїхали клуби з Чорного Потоку та Броду.

Хочеться відзначити добру гру на виїзді «Доробратова», яке у таблиці виїзних матчів йде другим. Та якщо дебютний гостьовий заліковий бал, вивезений з «негрівського пекла», був доволі сенсаційний, то на перемоги в Чорному Потоці і, особливо, в Броді не очікував тільки відвертий доробратівський песиміст. Чергові «дармові дубрівські три…» дістались «Білкам». Ці очки виглядають як допінг після виснажливих футбольних баталій.  

Нарешті дочкались на перші домашні залікові бали, від своїх молодших улюбленців, арданівські ультрас, з чим ми їх наразі вітаємо.    

У поточних таблицях, за наслідками туру, відбулись дві зміни: в групі «А»   «Білки» відтіснили «Сільце» з 3-го на 4-е місце, а в групі «Б» аналогічну дію з «Карпатами» зробив «Шахтар».  

Результати 6-го туру:
Зона «А»:
«Едельвейс» Кушниця – «Виноградар» Великий Раковець – 4:1, «Арданово» – «Будівельник» Приборжавське – 3:1, Дружба» Дубрівка – «Білки» – -:+.
Зона «Б»: «Заріччя» – «Ялинка» Чорний Потік – 9:0, «Гребля» – «Карпати» Загаття – 2:0, «Шахтар» Ільниця – «Скала» Негрово – 3:0, «Зірка» Брід – «Доробратово» – 2:4.
Турнірне становище:  
Зона «А»: «Едельвейс» – 15 очок (різниця голів – 21:2), «Виноградар» – 9 (8:6), «Білки» – 9 (9:9), «Сільце» – 9 (5:6), «Арданово» – 6 (6:8), «Будівельник» – 3 (2:20);  
Зона «Б»: «Заріччя» –   16 (22:3), «Гребля» – 15 (23:9), «Шахтар» – 12 (13:2), «Карпати» – 10 (12:7), «Доробратово» – 8 (10:12), «Скала» – 4 (4:18), «Зірка» – 3 (8:21),   «Ялинка» – 0 (3:24).  
                                                                                               

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : Чемпіонат Іршавщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат