На Луганщині   відновлено контроль за пунктом пропуску «Довжанський»

admin 01.07.2014 18:22 ПОЛІТИКА

Упродовж 30 червня та 1 липня Державною прикордонною службою спільно з підрозділами ЗС України проведено комплекс заходів щодо відновлення контролю за ділянкою державного кордону в районі пункту пропуску «Довжанський» та поновлення його роботи.

Сьогодні спеціальними підрозділами саперів ЗС України завершено розмінування пункту пропуску та прилеглих автошляхів. Загалом 15 вибухових пристроїв знешкоджено на під’їзді до пункту пропуску та 20 – безпосередньо у пункті пропуску. Наразі прикордонники приступили до відновлення службових приміщень пункту пропуску, налагодження системи зв’язку та паспортного контролю. Здійснюється підготовка до відновлення роботи пункту пропуску.
Як повідомлялось раніше, в ході військової операції по відновленню контролю у пункті пропуску «Довжанський» на протитанковій міні підірвався 1 БТР, 6 прикордонників отримали поранення.  
Прес-служба Держприкордонслужби, Людмила Ткаченко

admin

Коментарі :


03.07.2014 12:26 Саша

УкраЇна бомбить своїх громадян http://www.youtube.com/watch?v=BiNf8N41mLo#t=82
, а українські (олігархів) телеканали мовчать!!!


03.07.2014 12:24 Саша

УкраЇна бомбить своїх громадян, а нам розказують про терористів і сепаратистів. Цікаво, якби Закарпаття захотіло приєднатись до Євросоюзу, то східняки також би мали право назвати нас терористами і бомбити з літаків та артилерії!!!??? Влада не сповна розуму, вбиває власних громадян, за повної підтримки США та Європи, це геноцид!


01.07.2014 18:41 громадянин

слава Богу! слава Країні, яка народила наших Героїв, з якими є надія перемогти грязь москви, перероджену і вироджену орду і іже с німі


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат