У таборі в Сторожниці оселилися пірати (ФОТО)

admin 16.06.2014 11:07 СПОРТ

 

В оздоровчому таборі «Веселка», що почав працювати з 2 червня в Сторожниці Ужгородського району, гра «Пірати»   набирає «обертів».


Ця гра розроблена для дітей, і складається з шести етапів. Цього тижня завершились уже 3 та 4 етап.
Аніматори для дітей вигадують все складніші завдання, але як виявилось для дітей нема нездійснених задач.

Діткам була поставлена задача інсценізації казок, але так, щоб та інша команда не здогадалась про яку казку йдеться. Казки були «Колобок» та «Червона шапочка», але діти туди залучали різних нових персонажів, заплутували сюжет і   все грали без слів. Та якою була «велика» креативність дітей то, і такою «великою» була їх кмітливість. Вони без труднощів відгадали казки.  

Також була проведена «Олімпіада піратів». Це випробування було досить важким. Організатори вигадали нездоланні перешкоди, потрібно було задіяти усю свою швидкість та витривалість. Не кожен з нас може похвалитися такою швидкістю, та перемогою крізь сльози, адже у деяких учасників на заваді стали подерті коліна. Але діти в Сторожниці не бояться важких випробувань, вони вміють досягати мети, вболівати за учасників своєї команди а переможцями були усі, адже у піратів панує «командний дух». Попереду ще два етапи гри. Отож --   далі буде…  

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : піратитабірСторожницяВідпочинокдіти

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат