Україна сама не зможе закрити кордон з Росією. Його треба поділити між країнами ЄС

admin 12.06.2014 15:57

Народний депутат Геннадій Москаль дав інтерв’ю виданню Gordonua.com. Політик упевнений, що Україні слід звернутися за допомогою до країн ЄС для того, щоб зміцнити кордон з Росією.


«Якщо кордон не перекрити, АТО буде тривати нескінченно. Кордон потрібно закривати весь, а його протяжність близько 2000 км. Це Україна не потягне, а закривати кордон тільки в Донецькій і Луганській областях не має ніякого сенсу»,-говорить Москаль.

«Найбільш реальний шлях-це звернутися до ЄС з проханням поділити 2000 км кордону між 28 його країнами. Кожна з цих країн могла б облаштувати свою ділянку кордону по типу кордону СРСР, тобто встановити там сигналізацію, тепловізори, колючий дріт, приховані пости»,-сказав нардеп.

Москаль також вважає, що кордон України з країнами ЄС можна демонтувати.

«Можна також попросити у ЄС згоди на демонтаж його кордонів з Україною. Адже з боку Угорщини, Польщі чи Словаччини до нас терористи не їдуть. Від кого ми там охороняємось? Звільнені сили можна було б перенести на українсько-російський кордон, паралельно створивши мобільні групи, які в разі прориву могли б швидко приступити до оборони державного кордону»,-додав Геннадій Москаль.

Колишній міністр оборони України Євген Марчук раніше висловлювався, що для повноцінного вирішення проблеми перекриття кордону з Росією буде потрібно 50 млрд грн.

Gordonua.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат