Закарпатці привезли нагороди з кубку світу з кікбоксингу

admin 28.05.2014 15:55 СПОРТ

15-18 травня в місті Сегед (Угорщина) проходив   ювілейний   XX   кубок світу з кікбоксінгу, де серед 22 країн світу була представлена і Україна.


Делегацію Закарпаття   очолював заслужений   тренер України, заслужений працівник   фізичної культури і спорту України, голова Закарпатської федерації кікбоксінгу - Анатолій Перцев.

«На превеликий жаль ми не змогли представити на Кубку повну команду, оскільки не всі спортсмени мали   візи. Але хочу відмітити, що із 1004 зареєстрованих спортсменів   наша делегація   показала майстерну гарну техніку ведення бою та волю до перемоги,   здобувши призові місця.   В розділі фул-контакт категорії75 кг– Танчинець Сергій   програв в першому ж поєдинку поляку. В розділі к-1 Рибалко Валентин ( тренер Шимоняк І.) провівши три бої, суперником якого були представники із словакії та молдавії,   заслужено   виборов золото. Наполегливо   йшов   до перемоги і молодий   спортсмен Каналош Любомир ( тренер Шимоняк І.), який   зайняв ІІ місце, - відмітив голова федерації з кікбоксингу Анатолій Перцев.   В рамках чемпіонату закарпатською делегацією були проведені зустрічі   з представниками федерацій європейських країн Австрії, Словаччини, Білорусі, Угорщини, Литви, Польщі та   Чехії   щодо   подальшої співпраці   та обміну делегацій.   І так,   в найближчий час   на запрошення президента федерації Словаччини Петера Онушака, делегація Закарпаття візьме участь у матчовій зустрічі в м. Кошіце.   А в кінці липня   на запрошення   старшого тренера Венгрії Катона Атілли   візьме участь у тернувальному   таборі в м. Дебрецені. Сподіваюсь, що   проведення подібних заходів стане доброю традицією та додасть наснаги для нових здобутків і нових високих спортивних досягнень».

15 червня   в Ужгороді   відбудеться   першість   Закарпатської області з кікбоксингу   WAKO   серед юнаків у розділі   кік-лайт   віком   від 10-15 років, – повідомляє прес-служба федерації кік-боксингу.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат