Футболісти зіграли “Матч дружби”

admin 22.05.2014 14:06 СПОРТ

Україні необхідний нової формат взаємин у політичній площині. І головним ініціатором політичного переформатування країни повинна стати молодь. Ми підтримуємо ініціативу молоді Дніпропетровської області, які організували та провели футбольний «Матч дружби». Представники різних громадських молодіжних організацій змогли об'єднатися , знайти спільну мову, грати за правилами і, найголовніше, досягти перемоги.


Ідея матчу — об'єднати представників різних молодіжних організацій області у дві змішані команди, для проведення матчу з міні-футболу.

"Я впевнений, що така ж згода і одностайність для досягнення спільної перемоги вони зможуть продемонструвати не тільки на футбольному полі, а й на політичній арені", - сказав Олександр Вілкул , член президії Політради Партії регіонів, на зустрічі з молоддю Дніпропетровської області.

Майбутнє будь-якої держави визначає молодь — її головний стратегічний і кадровий ресурс. Саме тому зараз держава має зробити все, щоб залучити молодь в процеси побудови демократичного і соціально справедливого суспільства.

Довідково: У «Матчі дружби серед команд молодіжних громадських організацій Дніпропетровської області «Молодь за Єдину Україну»взяли участь представники наступних молодіжних організацій: «Молоді регіони»; «Батьківщина молода»; Молодь Петра Порошенка ; Дніпропетровська обласна організація Мерітократичної партії; Cтудентська республіка; Молодь Демократичного альянсу; Дніпропетровська молодіжна рада м. Дніпропетровська; Дніпропетровський обласний молодіжний рада; Представники молодіжних національних громад області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат