«Олімпійське лелеченя» запрошує

Василь Гаджега, прес-аташе облвідділення НОК України. 24.04.2014 21:15 СПОРТ

26 квітня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройде традиційний (ІІІ-й обласний фінальний етап) Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя», присвячений 120-річчю відродження Сучасних олімпійських ігор. Початок урочистого відкриття о 11.00.

Ініціатором проведення цих змагань є НОК України (президент, чемпіон олімпійських Ігор та Герой України С. Н. Бубка).

Мета даного заходу є пропаганда здорового способу життя, популяризація   олімпійського руху у Закарпатті та Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять спортом, організація змістовного дозвілля.

Учасники змагань — команди –переможниці районного (ІІ-ий) етапу. Очікується, що до обласного центру приїде не менше 15 кращих спортивних колективів (склад команди 12 школярів – 6 дівчат і стільки ж хлопців)   з районів та міст краю   — усього майже 200 учасників.  

У програмі змагань:   презентація команди, вікторина «Знавець олімпійського спорту», конкурс малюнка на олімпійську тематику, комплексна спортивна естафета; рухлива гра Артбол, міні-баскетбол.

Голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк поділився цікавою інформацією. У зв’язку з тим, що нинішнього року всеукраїнські фінальні змагання, які проводилися щороку в   МДЦ «Артек», через об’єктивні причини не відбудуться в АК Крим, то Ужгород став одним із претендентів на проведення фінального етапу всеукраїнського спортивного заходу.

«Олімпійське лелеченя» запрошує усіх на спортивне свято дітей та їх батьків, внуків зі своїми бабусями та дідиками, а також сестричками та братиками. Буде цікаво, весело й напрочуд гарно. Адреналіну вистачить на усіх.

Василь Гаджега, прес-аташе облвідділення НОК України.

ТЕГИ : олімпійське лелеченя

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат