На татамі. Кращі дзюдоїсти Західної України змагались в Іршаві (Фото)

Євген Свищо, rionews 27.12.2013 16:25 СПОРТ

 

У суботу 21 грудня в Іршавському РБК вперше за часів незалежності відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з дзюдо серед юнаків 2001-2005 років народження.

Ці змагання, завдяки приїзду борців львівської школи боротьби, яка є провідною у Західній Україні, та івано-франківців, набули міжобласного статусу. У змаганнях взяли участь борцівські дружини з Ужгорода, Виноградова, Берегова, Іршави та Мукачева – загалом майже 100 юних атлетів. Перед стартом арбітр національної категорії Юрій Куліш побажав спортсменам відборотись без травм. Змагались у двох вікових категоріях – 2003 року і молодші та 2001-2002 років. Найменші змагались у трьох вагових категоріях – до 27, до 30 та до 40 кг. Старші дзюдоїсти змагались у дев'яти вагових категоріях – до 27-ми, до 30-ти, до 34-х, до 38-ми, до 42-х, до 46-ти, до 50-ти, до 55-ти та до 60-ти кг. Серед дзюдоїстів домінували львів'янин. Чого тільки варті перемоги Олександра Чолоса одразу в двох вагових категоріях – до 42-х та 46-ти кг. Слід відзначити також і переможця суперважкої категорії, до 60-ти кг, атлета з міста Лева Андрія Сударікова, який усі свої сутички завершив достроково.

Серед переможців якісну техніку продемонстрували львів'яни Романа Шейко, Ярослав Михайлюк, Артем Гречан, Максим Гащук, ужгородці Володимир Мікловда, Віктор Цигейко та іршавець Матвій Карабиньош.

У командному заліку перше місце у збірної Львова, друге – в ужгородців, третє розділили виноградівці та берегівці. Детальніше про турнір читайте у статті Аналіз результатів відкритого чемпіонату Закарпаття з дзюдо та самбо.

Євген Свищо, rionews

ТЕГИ : дзюдо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат