Президент створив нові міністерства і реорганізував старе

Українська правда 24.12.2012 10:59 ПОЛІТИКА

В Україні створено нове міністерство - Міністерство доходів і зборів України .
Такий указ Янукович підписав у понеділок.


"Утворити міністерство доходів і зборів України, реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", - сказано в указі.
Також Янукович утворив Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном;
Також створено Державну службу з надзвичайних ситуацій, реорганізувавши Міністерство надзвичайних ситуацій України та Державну інспекцію техногенної безпеки України.
Крім того, Янукович вніс зміни в указ "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади".
Зокрема, в документі йдеться, що через міністра аграрної політики та продовольства координуються Державна ветеринарна та фітосанітарна служба, Державне агентство земельних ресурсів, Державне агентство лісових ресурсів, Державне агентство рибного господарства, Державна інспекція сільського господарства.
Через міністра внутрішніх справ -   Адміністрація Державної прикордонної служби, Державна міграційна служба.
Через міністра екології та природних ресурсів - Державна служба геології та надр, Державне агентство водних ресурсів, Державне агентство екологічних інвестицій,
Державне агентство з управління зоною відчуження та Державна екологічна інспекція.
Через міністра економічного розвитку і торгівлі – Державна служба експортного контролю, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження, Державне агентство резерву, Державна інспекція з контролю за цінами, Державна інспекція з питань захисту прав споживачів.
Через міністра енергетики та вугільної промисловості – Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки.
Через міністра інфраструктури – Державна авіаційна служба, Державне агентство автомобільних доріг, Державне агентство з туризму та курортів, Державна інспекція з безпеки на морському та річковому транспорті, Державна інспекція з безпеки на наземному транспорті, Національне агентство з питань підготовки та проведення в   фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.
Через міністра культури – Державне агентство з питань кіно.
Через міністра оборони – Державна служба з надзвичайних ситуацій.
Через міністра освіти і науки, молоді та спорту – Державна служба інтелектуальної власності, Державна служба молоді та спорту, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації, Державна інспекція навчальних закладів.
Через міністра охорони здоров'я – Державна санітарно-епідеміологічна служба, Державна служба з лікарських засобів, Державна служба з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань.
Через міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства – Державна архітектурно-будівельна інспекція.
Через міністра соціальної політики – Державна служба з питань інвалідів та ветеранів, Державна інспекція з питань праці та Пенсійний фонд.
Через міністра фінансів - Державна казначейська служба, Державна пробірна служба, Державна служба фінансового моніторингу, Державна фінансова інспекція.
Через міністра юстиції – Державна архівна служба, Державна виконавча служба, Державна пенітенціарна служба, Державна реєстраційна служба та Державна служба з питань захисту персональних даних.
Цей указ набирає чинності з дня його опублікування.

Українська правда

ТЕГИ : нові міністерствавіктор янукович

Коментарі :


27.12.2012 22:05 Снайпер Дрогобич

По теліку,по інтернету,по різних сайтах .....звітуються всі хто може і не може,по тому,як проходить 2012 рік! і що нас всіх чекає в 13 році!Попридумувалито видно пішло з Китаю,як пообзивати роки - то буде змія!Інші ще якось пообзивали!Знахарі,колдуни,ворожбити щось там вже прогнозують на 13 рік!Одні будуть "купатися в маслі",і нші ходити з голою задницею!?Оце ж демонстують президента УКРАіни Януковича - ходить такий задоволений,рожа,ой вибачте,писок,аж блищить - напевно п*є,дитячий риб*ячий жир!!!Того чувака,ПУКАЧА,хочуть засудити аж до довічного!Решта всепрощення - литвину,кучмі і єжи ім подібним!Майор Мельниченко оказався казлом і то конкретним!А такий був праведний!Ось так і живемо!Вітаю ВАС всіх з наступаючим НОВИМ РОКОМ!Всього самого,самого того,чого ВИ всі хочете!Ми ВАС любимо за чесність,прямоту і відвертість!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат