Футзал. Представники судових установ розіграли Кубок Закарпаття (ФОТО

Євген Свищо 14.12.2012 15:23 СПОРТ

 

Минулої суботи у місті Виноградів відбувся Кубок Закарпаття з міні-футболу серед представників суддівського корпусу. Представники феміди зіграли 18 матчів, тривалістю по 15 хвилин кожен. Спочатку 11 команд у трьох групах розіграли 4 путівки до півфіналу.

Найгостріша боротьба була за єдину путівку з групи «А». В підсумку всі три команди набрали по 3 очки. Завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів до наступного кола пройшла команда Берегівського району, яка в останній грі проти “Господарського суду” поступалась — 0:1, однак у підсумку здобула вольову перемогу — 3:1. До цього берегівці поступились представникам Хустського району — 1:2. Ще в одній грі хустяни програли “Господарському суду” — 0:1.

До останнього туру зберігалась інтрига в групах “В” та “С”, звідки переможці   також одразу проходили далі. В групі “В” кращим став “Ужгородський міськрайонний суд”, який по черзі розбив команди Тячівського та Міжгірського районів — 8:0 та 7:0 відповідно. Їх прямий конкурент “Свалявський район” тих самих суперників переміг скромніше — 4:1 та 3:0. Очну зустріч фаворити звели внічию — 2:2. Ще в одному матчі тячівці дотиснули міжгірців — 5:2 і фінішували треті.

Свалявцям залишалось очікувати розв’язки в групі «С», у надії що друга команда цієї зони матиме гірші показники, що дозволить здобути четверту путівку до півфіналу. Переможцем зони “С” став “Апеляційний суд”, який по черзі розгромив команди Виноградівського та Іршавського районів — 4:0 та 8:3 відповідно. Головний конкурент “Мукачівський міськрайонний суд” тих же суперників здолав скромніше — 4:2 та 6:1. Очну зустріч фаворити звели до бойової нічиєї — 1:1. Ще в одній грі господарі перемогли іршавців — 5:1 і стали третіми.

Мукачівці та свалявці здобули у своїх групах одинакову кількість очок та різницю м’ячів, однак земляки Мирослава Бундаша забили на два голи більше, що дозволило пройти у наступний раунд. Та далі цієї стадії справа не дійшла. Вже до 7-ї хвилини півфіналу проти “Ужгородського міськрайонного суду” мукачівці горіли — 0:3 і в підсумку не уникли розгрому — 1:6.  

Рівнішим у плані інтриги вийшов інший півфінал між “Берегівським районом” та “Апеляційним судом”. Перші на 6-й хвилині відкрили рахунок та другі миттєво відновили рівновагу, а ще за дві хвилини вийшли вперед — 2:1. За мить відігрались уже берегівці — 2:2. Під завісу гри дублем відзначився нестримний форвард Іван Стан і встановив остаточний рахунок на користь “Апеляційного суду” — 4:2.

Фінал набув вигляду ужгородського дербі. Двічі в рахунку вели представники «Апеляційного суду» — 1:0 та 3:1, однак суперник відігрався і на14-й хвилині вийшов уперед — 4:3. На останніх секундах рахунок зрівняли — 4:4. Довелось пробити серію пенальті, під час виконання якої кращою була футбольна дружина «Апеляційного суду», яка й виборола перехідний кубок.

Євген Свищо

ТЕГИ : футзал

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат