Футбол. "Говерла" — "Чорноморець" — 1:1 (Інші результати, ВІДЕО)

17.11.2012 16:33 СПОРТ

Відбулися матчі першого туру в другому турі. "Говерла" грає внічию, "Шахтар" і "Динамо" програють.

Зі стартовим свистком арбітра Сергія Бойка в чемпіонаті Прем'єр-ліги відбулося маленьке подія — нинішній турнірний марафон перетнув свій екватор. ФК «Говерла» друге коло розпочала домашнім матчем з «Чорноморцем».

В перші хвилини поєдинку була помітна впевненість одеситів, які оформили перемоги в чотирьох своїх останніх іграх. Підопічні Романа Григорчука перевели гру на половину ужгородців, і провели кілька атак. Деякі з них цілком могли принести результат.

До половині першого тайму ужгородцям вдалося відсунути гру від своїх воріт, і глядачі вже могли побачити атаки у виконанні обох команд. При цьому команда Севидова часто використовувала стандарти. Після одного з них Тодоров головою переправив м'яч у сітку, але при цьому боковий арбітр зафіксував офсайд.

Варто згадати прекрасний дальній удар Ле Таллека по воротах «Чорноморця», в цьому випадку гостей врятувала поперечина. Загалом кінцівка першого тайму була за «Говерлою».

Друга половина пройшла в обопільних атаках. В одній з них забили господарі, в інший гості — 1:1. З огляду на другий тайм такому результату більше радіти повинні одесити. У післяматчевому бліц-інтерв'ю тренер «Чорноморця», загалом, був задоволений підсумковим рахунком, на відміну від тренера «Говерли» Олександра Севидова:

"Интересный был сегодня арбитр (Сергей Бойко). Он показал мне красную карточку. Интересно, он может показать красную карточку себе? За такое судейство он мог бы сам себя удалить. За такое непоследовательное принятие решений. Чтобы не выглядело, что я сейчас опять жалуюсь, что "Говерлу" глушат или топят...
Но если им далеко сюда ездить, то пусть живут здесь что ли? Пригласите арбитра, пусть он посмотрит в глаза футболистам, их семьям, работникам клуба... Такие решения... Он один из лучших арбитров. Он - красивый парень. У него красивая прическа. Он молодой, у него все впереди, но... К сожалению, против 14-ти нам очень тяжело играть.
Дело не в моем удалении. Пусть удаляют хоть в каждом матче, лишь бы команда выигрывала. Но так же невозможно, такое свинское отношение. Человеку наступают на голову, а он вообще никак не реагирует. Вообще никак! Но повторю, что мы не сумели победить сегодня не из-за судейства. Если бы мы реализовали свои возможности... А так - первый удар в створ наших ворот завершился голом. За что-то Боженька нас наказывает. Если бы я знал, за что..."


Нічия ні для кого нічого в турнірній таблиці не змінила — «Чорноморець» так і залишився п'ятим, «Говерла» — п'ятнадцятою.

Голи: Лопес (57) — Політило (72).
Попередження: Балафас (61), Райчевич (87) — Джедже (40), Фонтанельо (88).
«Говерла»: Бабенко, Бордіян, Єлісеєв, Щедраков, Трухин, Макаренко, Райчевич, Балафас, Ситник, (Печенкін 78), Тодоров, (Лопес 53), Ле Таллек, (Мsщенко 83).

6 — Удари — 8
3 — Удари у створ — 2
2 — Кутові — 3

16-й тур
17 листопада, субота:

«Говерла» — «Чорноморець» — 1:1
«Металург» (З) — «Зоря» — 0:0
«Металург» (Д) — «Динамо» — 1:0
«Арсенал» — «Шахтар» — 2:0
18 листопада, неділя:
«Таврія» — «Дніпро» — 1:2
«Кривбас» — «Ворскла» — 3:2
«Іллічівець» — «Металіст» — 0:2
«Карпати» — «Волинь» — 2:0

Турнірне становище:
1. «Шахтар» — 45
2. «Дніпро» — 34
3. «Динамо» — 31
4. «Металіст» — 30
5. «Чорноморець» — 24
6. «Арсенал» — 23
7. «Металург» (Д) — 22
8. «Кривбас» — 21
9. «Ворскла» — 20
10. «Волинь» — 20
11. «Іллічівець» — 19
12. «Зоря» — 19
13. «Таврія» — 18
14. «Карпати» — 16
15. «Говерла» — 11
16. «Металург» (З) — 3

За інф. Спорт.уа та ін.

ТЕГИ : ФК Говерлафк чорноморецьпрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат