Футбол. Збірна України зіграє останній матч у році

14.11.2012 13:23 СПОРТ

Трохи більше року тому збірна України вже грала з командою Болгарії, але тоді цей матч був дуже потрібен українцям, щоб підбадьоритися і повірити в себе. Після кількох поразок до ряду впевнена перемога 3:0 в Києві змушувала думати про перспективу. І ось сьогодні, вже виступивши на Євро і проваливши старт відбору на ЧС-2014, Україна знову зустрічається з Болгарією, тепер на її території.

«Ця гра абсолютно непотрібна. Або ж вона повинна відбутися в інший час. Але, дата є дата — треба їхати і грати, щоб не здаватися дикунами», — так про майбутній товариському матчі висловився виконуючий обов'язки головного тренера збірної Олександр Заваров.

У збірної Болгарії настрій на гру, звичайно, інший. Вони хочуть реваншу і на матч з Україною зібралися практично всі найсильніші гравці болгар. Головний тренер збірної Болгарії Любослав Пенєв, природно, знає про проблеми суперника, але недооцінювати Україну не поспішає. «Ми дуже добре знаємо цю команду і впевнені, що незважаючи на тимчасовий спад, вона в підсумку вийде з групи ЧС-2014».

Побажаємо і Україні вірити в себе також, як в неї вірить Любослав Пенєв.

14 листопада, середа
Болгарія — Україна
Софія. Стадіон «Васіл Левскі» 18:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Інтер»
Якщо ви бажаєте подивитися матч у компаніїї інших любителів футболу, радимо відвідати ресторан «ARIZONA». Спортивні події тут транслюються на широкоформатних кіноекранах. Приємного вечора.

***

Після провалу в матчах з Молдовою та Чорногорією збірна України в рейтингу ФІФА опустилася на 55 місце, наш суперник навпаки — піднявся на 40-е. Цьому сприяло гарний виступ на тому ж відборі до ЧС-2014. Потрапивши в непросту групу Болгарія не програла Італії, Данії та Чехії, а також перемогла Вірменію —   РЕЙТИНГ ФІФА

Болгарія:
Воротарі:
Михайлов («Твенте», Голландія), Колєв («Чорноморець» (Б)).
Захисники: Минев («Лудогорец»), Бодуров, Міланов («Літекс»), Іванов («Партизан», Сербія), Александров («Чорно море»), Занев («Волинь», Україна), Мінев («Антальяспор», Туреччина), Бандаловськи (ЦСКА Сф), Манолев (ПСВ Голландія).
Півзахисники: Дяков («Лудогорец»), Маркіньос («Чангчун» Китай), Сармов («Касимпаша» Туреччина), Гаджев («Левськи»), Міланов («Літекс»), Тонев («Лех», Польща), Ілієв («Чорно море»).
Нападники: Рангелов («Люцерн» Швейцарія), Попов («Кубань», Росія), Божинов («Верона» Італія), Цвєтков («Ботев»).

Україна
Воротарі:
П’ятов («Шахтар»), Бандура («Металург» (Д)), Худжамов («Іллічівець»).
Захисники: Шевчук, Кучер, Ракицький («Шахтар»), Михалик, Хачеріді («Динамо»), Мандзюк, Федецький («Дніпро»), Бутко («Іллічівець»), Селін («Ворскла»).
Півзахисники: Гусєв, Гармаш, Ярмоленко («Динамо»), Коноплянка, Ротань («Дніпро»), Назаренко («Таврія»), Безус («Ворскла»), Степаненко («Шахтар»), Тимощук («Баварія», Німеччина).
Нападники: Селезньов («Дніпро»), Шиндер («Таврія»).

Зі збірною Болгарії українці зустрічалися лише в товариських матчах:
2011. Україна — Болгарія —   3:0.
2000. Болгарія — Україна — 0:1.
1999. Україна — Болгарія — 1:1.
1994. Болгарія — Україна —   1:1.

***

Відбірковий раунд до ЧС-2014

Група «Н»
14 листопада, середа:
Чорногорія — Сан-Марино.
1. Англія: 4 ігри — 8 очок
2. Чорногорія: 3 — 7
3. Польща: 3 — 5
4. Молдова: 4 — 4
5. Україна: 3 — 2
6. Сан-Марино: 3 — 0

Група «F»
14 листопада, середа:
Пн. Ірландія — Азербайджан.

За інф Спорт.уа та ін.

ТЕГИ : збірна україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат