У Хусті розпочалося вирішальне засідання ОВК (ОНОВЛЕНО)

admin 07.11.2012 13:37 ПОЛІТИКА

Скандальна Хустська окружна виборча комісія щойно розпочала своє чергове засідання в оновленому складі. Відкрив засідання заступник голови комісії, оскільки остання – досі у лікарні.

Сьогодні члени ОВК розглядатимуть, поміж іншим, і доволі проблемне питання – скасування результатів виборів на двох дільницях Тячівського району. Якщо ОВК таки скасує результати на цих дільницях, лідер у 71-му виборчому округові зміниться. Якщо наразі із різницею у дві сотні голосів лідирує Павло Балога, то своїм рішенням ОВК зробить фаворитом Степана Деркача. Таким чином, перемога таки залишиться у «регіонала».

Новини Закарпаття
++++++++++++++++++++++++++++++++
Два члени Хустської ОВК втратили свідомість під час засідання

Як повідомляє кореспондент сайту Новин Закарпаття, котрий наразі знаходиться на засіданні Хустської ОВК, кілька хвилин тому для двох членів окружної комісії викликали "швидку" медичну допомогу. Люди не витримали напруження на засіданні та втратили свідомість. Наразі у засіданні оголошено перерву.

Варто також відзначити, що подібні випадки втрати свідомості на засіданні цього окружкому - не рідкість. Однак якщо раніше "погано" ставало представникам провладного кандидата, то зараз непритомніють представники його опонента. Схоже, розстановка сил таки змінюється.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат