Завтра Рада спробує дозволити закривати сайти без суду

admin 05.11.2012 12:59 ПОЛІТИКА

У вівторок більшість знову спробує "протягти" у Верховній раді закон (проект 6523), який дозволить закривати сайти впродовж семи днів - без суду. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила нардеп Леся Оробець.

"Цього разу під шумок рейдерських атак у спірних окружних дільницях і без рішення профільного комітету, який навіть не розглядав порівняльну таблицю проекту до другого читання (див. статус проходження проекту на сайті Ради)", - написала вона.
За її словами, це суперечить законодавству, але "не бажанню влади встановити тотальний контроль над інфопростором і вкотре нажитися на українцях, виставляючи їх у ролі "піратів".
"Схоже, поразка ПР у київських округах, де проживає майже 60% усіх українських користувачів Інтернет, провокує її до вжиття "відповідних" заходів перед виборами столичного мера і президента країни", - вважає Оробець.
Станом на 12:40 даного законопроекту у розкладі пленарних засідань на сайті ВР немає.
Як відомо, раніше розгляд законопроекту "регіонала" Максима Луцького, який дозволить закривати будь-який інтернет-ресурс або файлообмінник без рішення суду, відклали.
Українська правда

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат