Володимир Кличко поступився Андре Ворду

admin 31.01.2012 13:13 СПОРТ

Американська асоціація журналістів, які пишуть про бокс (BWAA) підвела підсумки голосування з вибору найкращого боксера 2011 року.

Перше місце за підсумками опитування зайняв 27-річний Андре Ворд, який випередив інших номінантів, у тому числі українського важкоатлета Володимира Кличка. Про це повідомляє офіційний сайт організації, зазначає Лента.ру.


На звання найкращого боксера також претендували філіппінці Ноніто Донер і Менні Пакіао, а також американець Флойд Мейвезер. Які місця у голосуванні зайняли інші боксери, крім Ворда, не повідомляється, проте уточнюється, що Ворд переміг з великою перевагою.


Ворд володіє титулом чемпіона світу у ваговій категорії до 76,2 кілограма за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), а за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) є суперчемпіоном.


У 2011 році Ворд провів два бої. У травні він переміг німця Артура Абрахама, а в грудні - британця Карла Фроча. Обидві перемоги арбітри присудили Ворду одноголосно. Ці поєдинки проходили в рамках турніру Super Six World Boxing Classic, переможцем якого став Ворд. Всього за свою кар'єру американець провів 25 боїв і у всіх отримав перемоги.


Раніше чемпіон світу в суперважкій категорії за версіями IBF/WBA/WBO/IBO Володимир Кличко оголосив свої спортивніплани на 2012 рік.


Експрес online

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат