«Квас Тарас» тріумфував на «Каштанах»

Федерація петанку України 26.09.2012 15:22 СПОРТ

 

В Ужгороді на базі готельного комплексу “Гостинний дім” відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку “Каштани-2012”. Цього разу до Ужгорода приїхали понад 60 петанкістів із Росії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Болгарії, а також представники Ізраїлю та Марокко. Україну на турнірі крім Ужгорода представляли команди з Києва, Харкова, Львова та Херсона.

Першого дня турніру відбулися змагання команд-дуплетів (по два гравці в команді). Фінал, у якому зустрілися ужгородсько-братиславський дуплет “Квас Тарас” та команда “Смоленськ-1” із Росії, був дуже драматичний. Росіяни весь час вели в рахунку, але “Квас Тарас” чудово ровів кінцівку матчу і переміг із мінімальною перевагою — 13:12. До речі, саме ця команда була чемпіоном і на весняному турнірі “Сакура”. Третє місце здобула команда з Польщі BULA. У турнірі “Б” всі три призові місця дісталися українським командам.

Наступного дня проводилися змагання команд-триплетів (по три гравці в команді). Чемпіоном стала команда з польського міста Катовіце, яка перемогла команду з Росії. А третє місце знову ж таки в команди “Квас Тарас”. У турнірі “Б” переміг українсько-російський триплет “ЛВД”, на другому місці — угорці, а на третьому — українсько-марокканська команда.

Переможці та учасники отримали кубки, медалі та подарунки від спонсорів: мережі магазинів “Людмила” та “Світ Оптики”, магазину модного одягу H.I.S, торгівельної марки “Скілур”. Федерація петанку України щиро дякує за допомогу в проведенні турніру громадському діячеві Сергієві Ратушняку,   народному депутатові Сергієві Мошаку, заступникові губернатора Іванові Бушку, депутатам облради Олексієві Баранюку та Юрієві Бережнику. Особлива подяка нашим постійним партнерам — торговим маркам “Львівське” та “Квас Тарас”.

Федерація петанку України

ТЕГИ : пиво львівськепетанккаштани

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат