У 2012 реформи дійдуть і до місцевого самоврядування

admin 24.01.2012 16:31 ПОЛІТИКА

Президент України Віктор Янукович нагадав, що у 2012 році акцент в імплементації реформ буде зміщено з центру в регіони.

Про це він сказав під час інтерв’ю для спільного проекту New York Times News Service & Syndicate и «Сегодня Мультимедиа» – альманаху «Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний», – пише ЗІК.

Президент зазначив, що розширення повноважень регіонів стане реальним початком реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади.

«Ефективна економіка, покращення життя людей, будівництво сильної держави – це наші цілі. До них ми можемо прийти тільки через модернізацію країни... Безумовно, цей рік уже дасть можливість відчути результати цих реформ і значно розширить повноваження регіонів», – сказав Янукович.

Він додав: «Я – прихильник посилення місцевого самоврядування», – наголосив Президент. Водночас він додав, що йдеться про тривалу роботу, яка не буде завершена за рік-два. «Децентралізація влади покращить якість життя людей, тому ми повинні пройти цей довгий і непростий шлях».

admin

Коментарі :


28.01.2012 16:49 ФАНТОМАС

Ну який з цього кента Президент всєя УКРАІНИ!Ви погляньте добре на його тупе обличчя - і ви зробите резюме --хто то є!Які рефолрми!То все реформи для них,для цих "КАЗЛІВ".......Так нас колись назвав оцей бездарний і безграмотний Янукович,але то не ми "КАЗЛИ",а то воно "КАЗЕЛ" зі своєю свитою!


24.01.2012 22:19 юзик циранкевич

сьогодні був у церкві і поставив свічку за здоровя мого самого любимого Президента УРКАіни!Бажаю щоб ВІН жив до 100 років і накінець добив всіх хохлів,бо вони того хочуть!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат