Ужгородська студентка-журналістка справила сюрреалістичне враження на Меладзе

admin 23.01.2012 10:25 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Ужгородська студентка журналістики Ангеліна Моняк сьогодні потрапила на шоу "Голос України". За це проголосували усі 4 судді шоу.

Костянтин Меладзе назвав голос дівчини скарбом і сказав, що вона справила на нього сюрреалітичне враження, оскільки не вчилася, а володіє професійним голосом.

Валеря назвала голос ужгородки божественним, а Арбеніна сказала, що це "єлей на душу", "мурашки по тілу" і що таке враження на неї раніше справляли хіба U2.

Дівчина своєю чергою зізналася, що завжди хотіла бути співачкою, але вдома вирішили, що вчитиметься на журналістиці. Батько був проти участі дочки у подібних шоу, однак зараз - усі раді її успіхові.

admin

Коментарі :


23.01.2012 17:38 Катерина

Спочатку Василь Козар.тепер Ангелінка Моняк! Це талановиті діти Срібної землі! Сам Бог велів йти у світ і доносити усе добре,гарне та естетичне до загалу!Нехай увесь світ дізнається за наших талановитих закарпатських діточок.Достойне виховання у сімї,хороше навчання говорить само за себе.Ці двоє вундеркіндів є студентами.нехай молодь рівняється саме на них ! Щасти вам Ангелінко та Вася .Закарпатці усіляко буде вас підтримувати!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат