Головний ЄЦівець Балога "замахнувся" на Януковича

admin 25.05.2012 10:41 ПОЛІТИКА

24 травня активісти обласних партій «Єдиний центр» (духовний лідер — міністр МНС, Віктор Балога), «Фронт змін» та «Батьківщина» оголосили про проведення мітингу в Ужгороді, метою якого є висловлення недовіри діючому главі держави Віктору Януковичу.

Це ще одне яскраве свідчення того, як задля задоволення власних амбіцій люди із колишніх найпалкіших прихильників і соратників перетворюються на запеклих опозиціонерів.
На відміну від м’якотілого інтелігента Ющенка, Янукович – донбаський «пацан» і явно не належить до тих, хто дозволяє собі безкарно ходити по голові. Чому він терпить численні витівки Балоги, незрозуміло нікому – ані його прихильникам, ані противникам. Хоча, зрештою, на таку відверту конфронтацію з патроном В.Балога досі не наважувався. У закулісних розмовах шириться чутка про те, що таке зухвальство може бути викликане тільки однією причиною: Балога знайшов собі надійніших дах. Але хто став новим покровителем Балоги, наразі невідомо. Втім, вже незабаром стартує передвиборча кампанія і все таємне стане явним, інформує Clipnews.info.

admin

Коментарі :


29.05.2012 20:22 Водолій

А у Солотвині ЕЦ-івці   Йодій та Яринич 1 місяць як відключили в полікліниці воду.Вимагають по 200гр. з кожного медика за ії підключення!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат