Балога покине посаду міністра, бо хоче йти в депутати?

admin 12.01.2012 19:37 ПОЛІТИКА

Нещодавно опубліковані матеріали про готовність міністра МНС брати участь у виборах до Верховної Ради України дали основу для розмов про те, що Віктор Балога найближчим часом залишить свою посаду.

Неодноразові заяви нинішнього міністра МНС про злиття його відомства із міністерством внутрішніх справ багато хто тепер розцінює як спробу зробити гарну пику при поганенькій грі. По-перше, абсолютно ймовірно, що крісло міністра нового відомства (МНС-МВС) дістанеться нещодавно призначеному голові МВС — Захарченку — одному із найбільш надійних міністрів Януковича. По-друге, як не одноразово заявляли перші особи країни, міністри та губернатори не зможуть брати участь у виборах до ВР.
Виходячи з положень нового Закону про вибори, Віктор Балога швидше за все залишить свою посаду не пізніше, ніж за 180 днів до виборів, тобто в березні-квітні поточного року.
Піде він зі скандалом, як ішов з апарату Ющенка, чи вирішить попрощатися мирно — питання відкрите.
З одного боку, політологи говорять про те, що у Балоги, можливо, є домовленість з керівництвом Партії регіонів про поділ виборчих округів в Закарпатській області за схемою 3:3 (тобто в 3 округах свої кандидатури виставляють кандидати від Партії регіонів, ще у 3 — від «Єдиного центру»).
З іншого боку, весь попередній рік у ЗМІ постійно велися чутки про те, що партія «Єдиний центр» розпочне процес об’єднання з Партією регіонів.
Поки не зрозуміло, чи буде умовою розподілу округів питання злиття партій чи Балога, як зазвичай, вирішить грати у свою гру.
У той же час, судячи з усього, «регіонали» готуються до конфліктного сценарію розвитку подій і збираються представити своїх кандидатів на виборах у всіх шести виборчих округах Закарпаття. Про це зовсім нещодавно заявив нинішній депутат ВР Сергій Мошак.
Підводячи підсумки, можна відзначити, що на Закарпаття, ймовірно, чекає новий виток політичного протистояння.

transkarpatia.net

admin

Коментарі :


14.01.2012 19:00 ххх

Діалог між попередніми коментарями дуже доречний і на превеликий жаль правдивий.


14.01.2012 17:51 ЛЬВІВ

Йому,Балозі,не доведеться ніколи ні перед чим і перед ким відповідати.Поясню популярно!УКРАІНОЮ керують кодло воров,ну а цей кент,закарпатський циган,він є в цій команді і йому все пофік!Він був і при тому мудаку ЮЩЕНКО,вічно там щось плів,то такий інтриган.Цигани вони всі такі.Тому Адольф Гітлер іх бив безпощадно!Читайте книжку А.Гітлера " МАЙН КАМФ" - " Моя боротьба"!Ну а для того щоб навести порядок тут в цій УРКАіні треба мати АКМ - автомат!вікотрія ви стріляти вмієте!!!


14.01.2012 00:43 я

не доведеться.


13.01.2012 21:21 вікторія

А що Балога думає якщо він накрав мільйони з МНС і піде, можливо, у депутати до ВР, то всі забудуть, що ці гроші пішли на нові машини та будинки для сім’ї Балог і для їхньої майбутньої передвиборчої кампанії – ні цього не буде, доведеться відповідати згодом на незручні для вас запитання п.Вікторе.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат