Ужгород: Новорічний жах на Театральній

admin 02.01.2012 10:53 РАТУША

Площа Театральна в Ужгороді, де розташована головна ялинка обласного центру Закарпаття, за останні роки стала місцем святкування зустрічі Нового року для багатьох людей. Переважно це підлітки, які "вичавили" звідси більш статечну публіку.

Цей рік не був винятком. Ми побували тут не в перші хвилини Нового року, а близько 3-ї години ночі. Враження – жахливі. Площа Петефі, Пішохідний міст, сама площа Театральна і вулиця Корзо все ще заповнені п’янющою матюкливою молоддю. Когось волочать попід руки, хтось "завис" на приступку вітрин тутешніх магазинів, інші безцільно тиняються гуртами і парами і брутально лаються – без розбору, хлопці, чи дівчата. Сміттям встелена вся земля – биті і цілі пляшки, цілі купи порожніх коробок з-під салютів, просто різний мотлох.

Ми не фотографували людей, аби не спровокувати агресію – в такій ситуації це було простіше-простого. Фото не якісні, бо зроблені в темряві фотоапаратом звичайного "мобільника". І картину того, що там творилося, вони передають не повністю. Але щось таки на них побачити можна.

Можна собі уявити враження туристів, котрі вирішили відсвяткувати Новий рік в "європейському" Ужгороді. Не доводиться сумніватися, що знову до нашого міста вони вже не повернуться. Якщо, звичайно, вони – не шукачі саме такого новорічного екстриму...

Щось тут явно не так. Щось потрібно змінювати. Очевидно, спільними зусиллями влади і громадськості...

Чи, може, ви вважаєте, що все так і має бути?..

Закарпаття онлайн

P.S. А де муніціпальна поліція правопорядку?
Де просто міліція?
Де святоші із сусіднього духовного закладу?
Де у цей час п'є "гірку" вся "статечна" братія?
Хто чергував від мерії у новорічну ніч по місту та відповідав за порядок (якщо ще міг тоді щось відповідати)?
Хто взагалі покладе край розгулу п'яного рогулізма у географічно європейському   місті?
На жаль, питання ці — більш ніж риторичні

admin

Коментарі :


11.01.2012 21:12 КОРИФАН

Ви знаєте я був пару раз в УЖГОРОДІ.Красиве старовинне місто!У нас в ДРОГОБИЧІ,Львівська область,бували часи коли приіжджали різні співаки і виступали на побудованій сцені,тут на площі РИНОК,коло РАТУШІ!На ранок,двірники,переважно жінки,прибирали площу після того концерту від різного сміття з прокльонами "най іх всіх шляк трафить ту "ЗОЛОТУ МОЛОДЬ".То не молодь,то ШПАНА,яку треба трохи попрати   резиновими палицями по плечах,щоб знав як себе вести в громадських місцях!А ліхтарі!Все побите і поламане!А лавки,які розташовані навкруги РАТУШІ в центрі міста Дрогобича - дечкі поламані,вкрадені!Причина одна - безкарність зі сторони правоохоронних органів міста.Таке саме видно діється і у вас в УЖГОРОДІ!!!Ну що ще!Привіт вам від дрогобичан!ЗДОРОВЯ!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат