Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20680, 20

В Ужгороді буде багато рейдів з перевірки продажу алкоголю неповнолітнім

В Ужгороді активізують роботу по попередженню продажу алкогольних напоїв неповнолітнім.

Ужгородська влада дала дозвіл на проведення земляних робіт

Члени виконкому Ужгородської міської ради погодили планові дозволи на проведення земляних робіт.

В Ужгороді порахують школярів і дошкільнят

В Ужгороді облікують підлітків та дітей дошкільного віку.

В Ужгороді для дітей працюватимуть 2 табори по 95 місць

В Ужгороді діятимуть табори відпочинку для дітей.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 5 червня. З упевненістю у власних силах нехай стартують всі справи, адже віра у перемогу суттєво наближає саму перемогу. Активність на початку нового дня забезпечить горнятко улюбленої кави. Не відмовляйте собі у задоволенні провести кавування у бажаній компанії, і хороший настрій на весь день буде забезпечено!

182 особи на Закарпатті отримали громадянство України з початку року

Останнім часом в інформаційному просторі поширюються повідомлення про заходи іноземних держав, спрямовані на спрощення порядку отримання громадянами України іноземного громадянства. У зв’язку з цим Головне управління ДМС України в Закарпатській області інформує громадян про основні положення законодавства України та правові наслідки набуття громадянами України іноземного громадянства.

Спеціалізованих дитсадків у місті більше не буде?


На переконання в.о. мера Віктора Щадея, якщо у минулі роки спеціалізовані заклади були позитивом, то зараз вони є швидше проблемою.
Якщо є простий дитсадок, то у ньому працює принцип географії, а у спеціалізованих закладах вже проводяться відбори і діти відсіюються, створюються умови для зловживань.

Аналітика: Як нейтралізувати Путіна, не доводячи конфлікт до великої війни

Центром мира и глобальной политики стала Украина. Третья мировая, или нейтрализация Путина — решение вопроса за нами.

«БЛІЦ» розповів про свої перемоги на Чемпіонаті світу

  Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» здобув нові перемоги на 12-му Чемпіонаті світу з хореографії (IDF Word Dance Championship 2014), що проходив 21-25 травня 2014 року у м. Пула (Хорватія).

У Тисі між Вишковом і Буштином знайшли потопельника

Вчора, 3 червня, о 13:40 поступило повідомлення про ймовірне утоплення невідомої особи в річці Тиса поблизу автомобільного моста між селищами Вишково та Буштино.

Дзюдо. Олександр Черняк п’ятий на Кубку Європи

В австрійському місті Лейбніц відбувся Кубок Європи серед юніорів (U- 21). Захищати кольори українського прапора під керівництвом тренерів Віктора Калініна та Андрія Надопта вирушили 7 спортсменів.

Якщо кордон з Росією не буде запечатаний, війна може тривати і 10 років

В средствах массовой информации начиная с вчерашнего дня встречается очень много информации об успехах антитеррористической операции.

Аналітика від Ярoслава Грицака: Як подолати історію та здійснити цивілізаційний стрибок

Письменник Ярослав Грицак (на фото): "Я розумію, що більшість є люди дуже зайнятими, і навряд чи мають аж так багато вільного часу, щоб читати нові книжки. Особливо зараз, в умовах неоголошеної російсько-української війни, коли ми читаємо у першу чергу повідомлення про воєнні дії на Сході України".

У Закарпатті УСБУ викрила на хабарі   державного інспектора-ревізора

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність державного інспектора-ревізора Мукачівського ОДПІ Головного Управління Міністерства доходів і зборів України в Закарпатській області, який вимагав від директора одного з товариств із обмеженою відповідальністю неправомірної вигоди.

У Закарпатті на дорогу впала стіна

На Міжгірщині на дорогу обвалилася 50-метрова опорна стіна.

За півроку у Закарпатті буде простіше відкрити бізнес

З листопада спрощується процедура відкриття бізнесу.

Серед 67 вагонів з рудою чопські прикордонники виявили один «сигаретний»

В залізничному пункті пропуску «Саловка» прикордонним нарядом від однойменного підрозділу, спільно з представниками митниці, під час перевірки потяга закордонного прямування було виявлено десять ящиків сигарет.

Закарпатський Бліц взяв призові місця на Чемпіонаті світу з хореографії (ФОТО)

Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» здобув нові перемоги на 12-му Чемпіонаті світу з хореографії (IDF Word Dance Championship 2014), що проходив 21-25 травня 2014 року у м. Пула (Хорватія).

В ужгородському "Зінедіні" почалися дитячі оздоровчі кампанії (ФОТО)

Два в одному: в спорткомплексі «Зінедін» розпочались дитячі оздоровчі кампанії, на яких відсвяткували День захисту дітей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат