Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 12.01.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 12 січня. Нехай ваш ранок буде приємним завдяки розмовам з близькими людьми й горнятком улюбленої кави. Віддавайте любов й отримуйте натомість значно більше. Гармонії вам і смачної кави!

Цитата дня:   Якщо немає Різдва в твоєму серці , ти не знайдеш його і під ялинкою.

Рой Сміт

Погода   12 січня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно, вночі та вранці дуже сильні дощі, в горах місцями з мокрим снігом, вдень часом дощі, в горах місцями з мокрим снігом, на сході місцями сильні опади. В горах подекуди: ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний 9-14, вночі та вранці пориви 15-20, на високогір'ї 30-35 м/с. Температура повітря протягом доби 2-7° тепла, на високогір'ї 0-3° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, вночі та вранці сильні дощі, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний 9-14, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 5-7° тепла.



ІМЕНИНИ       12 січня – Ірина, Лев, Макар, Марія.




Цей день в історії

1910 — юна пара з Китаю стала наймолодшими батьками в історії — батькові було 9 років, а матері — 8.
1913 — Йосип Джугашвілі вперше підписався псевдонімом «Сталін».
1919 — вступ до міста Чернігова частин Червоної армії. Встановлення радянської влади.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ректорат УжНУ (пл. Народна)
12 січня – концерт «Беліссімо» Симфонічного оркестру Національної радіокомпанії України. Поч. о 16.00.  

«Доміон»
До 13 січня — “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.00, 11.40, 15.00.   “Елвін та бурундуки: Бурундомандри”. Поч. о 13.20. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Любіть Куперів”. Поч. о 20.00. “На гребені хвилі”, 3D. Поч. о 21.50. “Крампус: Викрадач Різдва”, 3D. Поч. о 16.40.

“Перемога”
До 13 січня —   “Добрий динозавр”, 3D. Поч. о 10.20, 14.20, 16.20. “Хто в домі тато”. Поч. о 12.20, 20.15. “Страшилки”. Поч. о 18.20. “Легенда Г’ю Гласса”. Поч. 22.10.

Мукачево
До 16 січня — святкові заходи до Новорічних та Різдвяних свят.

Галерея «Ужгород»
“Різдвяна виставка”.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Художній музей імені Бокшая
До 12 січня — ретроспективна виставка з нагоди 25-річчя Товариства угорських митців Закарпаття ім. І. Ревеса.
15 січня — відкриття персональної виставки Петра Шолтеса.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка “Від руна до мистецтва”.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка сучасного мистецтва до Новорічно-Різдвяних свят.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки на наступний 2016-й рік

Овен   Цей день підходить для зміни роботи і вступу на нову посаду. Тобі не варто боятися змін, все піде на краще. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з новими партнерами. Можливі складності у вирішенні фінансових питань. Увечері старайся відмовитися від спілкування з неприємними людьми.
Телець У першій половині дня на тебе чекає інтенсивне навантаження. Намагайся не втручатися в інтриги і плітки колег. У другій половині дня займися наведенням порядку в робочій документації. Тобі потрібно звернутися по допомогу до керівництва, щоб розв'язати складну ситуацію. Увечері запроси в гості близьку подругу.
Близнюки   У першій половині дня ти отримаєш важливу звістку від старих партнерів. Тобі потрібно замислитися над можливими ризиками. У другій половині дня намагайся зайнятися освоєнням важливої інформації. Тобі потрібно впровадити нові методи в роботу. Вільний час присвяти спілкуванню з колегами.
Рак. У першій половині дня тобі потрібно зосередити свої зусилля на побудові нових зв'язків. Твій керівник може негативно поставитися до нових планів. У другій половині дня стережися пліток своїх недоброзичливців. Тобі потрібно проявити спокій і витримку, щоб досягти гарних результатів. Увечері займися наведенням порядку в кухні.
Лев   Цей день варто присвятити роботі з документами та цінними паперами. Тобі не варто нікуди поспішати, зважуй кожен свій вчинок. У другій половині дня варто зайнятися відновленням стосунків зі старими партнерами. Тобі потрібно уважно переглянути причини недоліків у своїй роботі. Вільний час присвяти відновленню свого здоров'я.
Діва Цей день варто присвятити впровадженню нових технологій у роботу. Твої колеги можуть протидіяти новим починанням. У другій половині дня постарайся відмовитися від спілкування з опонентами. Тобі потрібно звернути увагу на плани керівництва. Увечері спробуй відволіктися від суєти і подумати на самоті.
Терези У першій половині дня постарайся відмовитися від далеких відряджень і поїздок. Тобі потрібно навчитися прислухатися до думки оточуючих. У другій половині дня тобі потрібно поговорити з керівництвом про свої ідеї. Не варто сприймати близько до серця критику колег. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю.
Скорпіон Цей день потрібно провести в спокійній і дружній атмосфері. Тобі варто переключити увагу на вирішення фінансових питань. У другій половині дня ти отримаєш підтримку від впливової особи. Намагайся використовувати вдалий момент, щоб поговорити з керівництвом про премії. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від друзів.
Стрілець У першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Твої недоліки в роботі стануть відомими для оточуючих. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Тобі доведеться виступити в ролі миротворця в серйозному конфлікті. Вільний час присвяти творчому заняттю.
Козеріг Цей день варто провести в колективі однодумців. Намагайся не піддаватися емоціям і будь спокійною. У другій половині дня тобі доведеться виконати доручення керівника. Твої партнери принесуть прибуток і стабільне фінансове зростання. Увечері на тебе чекає зустріч зі старим другом, який приємно тебе здивує.
Водолій.   У першій половині дня можуть виникнути проблеми в сім'ї. Тобі не варто звертати уваги на проблеми у стосунках. У другій половині дня постарайся не втручатися в суперечки і конфлікти між колегами. Тобі потрібно звернутися за порадою до свого наставника. Увечері займися наведенням порядку в своїй кімнаті.
Риби Сьогодні тобі варто звернути увагу на отриману інформацію. Використовуй свій професійний досвід, щоб не припуститися помилок. У другій половині дня тобі доведеться змінити свої плани. Партнери можуть відмовитися від виконання своїх зобов'язань. Увечері постарайся розслабитися за допомогою теплої ванни з травами і морською сіллю.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дві блондинки в гуртожитку. Одна пролила кип'яток на підлогу та й каже:
- Як цю воду витерти, вона ж гаряча.
Друга каже:
- А ти долий холодної і витирай.



"Морква або життя?" - кричав заєць, погрожуючи сніговикові феном.



Люди, допоможіть! Вийшла заміж ... що робити? Він мене просить якийсь "борщ" зварити...

На будке написано: НЕ СМОТРЕТЬ!

Опубліковано www.1NEWS.az 25 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат