Як купити криптовалюту в Україні? Дієві інструменти та способи

18.06.2024 17:03 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Світ сучасної криптовалюти поступово стає доступним для більшості українців. Усі бажаючі можуть без проблем придбати собі обраний цифровий актив та скористатися його можливостями. Деякі новачки досі не знають, як придбати криптовалюту, але є багато інструментів і способів, доступних без обмежень.

Насамперед потрібно знати, що криптовалюта є формою цифрового активу, де використовується криптографія. Кожен, хто зважиться купити такий актив в обміннику криптовалюти Changeit, отримає абсолютно безпечний актив через відсутність центрального управління. Саме децентралізація є ключовою перевагою криптовалюти. Транзакції та емісію ніхто, по суті, не контролює.

Де купити криптовалюту?

Процес оформлення угоди на купівлю та продаж максимально спрощений. Якщо хтось хоч раз обмінював електронні гроші або користувався сервісами проведення платежів, у них не виникне проблем. Виділяють кілька способів для покупки криптовалюти:

  1. Обмінники. Найпростіший і найшвидший спосіб. Відмінним проєктом виступає сервіс Changeit, де потрібно вибрати валютну пару, вказати гаманець для отримання криптовалюти та чекати на платежі;
  2. P2P-обмін. Інструмент дозволить купувати безпосередньо в людини. З великого списку потрібно вибрати користувачів, які хочуть продати або купити криптовалюту, вибрати спосіб оплати та зробити угоду. Найчастіше такий інструмент пропонується на великих криптовалютних біржах;
  3. Біржі. Після реєстрації є можливість створити гаманець в особистому кабінеті та поповнити його відповідною криптовалютою, сплачуючи за фіатні гроші. За бажання можна займатися ще й трейдингом;
  4. Електронні гаманці. Багато сервісів електронних платежів відкрили можливості для створення гаманців, де була б можливість зберігати криптовалюту та використовувати її для оплати.

Поступово з'являються інші місця для накопичення валюти. Відкриваються також організації, які працюють на кшталт класичних банків. Вони обслуговують лише криптовалютні рахунки.

Як уникнути шахрайства?

Потрібно користуватися лише перевіреними сервісами, які офіційно зареєстровані та мають юридичний статус. Не зайвим буде вивчити відгуки на незалежних платформах, де можна дізнатися багато чого цікавого про швидкість обміну, умови виведення та в цілому про умови співпраці. Якщо в цілому виникають сумніви, то криптовалюту можна зберігати в так званих холодних гаманцях, які не матимуть доступу до інтернету і при необхідності ними можна буде скористатися в будь-який зручний момент.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат