Закарпатська влада дасть гроші сільгоспвиробникам

admin 14.05.2015 11:07 СОЦІО

Сільгоспвиробники отримають допомогу з обласного бюджету.


На черговій сесії обласної ради депутати розглядатимуть проект рішення «Про використання у 2015 році коштів,   що надходять до обласного бюджету                                                                                                                 в порядку відшкодування втрат   сільськогосподарського і   лісогосподарського виробництва».

Мета і завдання ухвалення рішення — збільшення площ сільськогосподарських угідь у сільгоспвиробників області та залучення їх до товарного виробництва за рахунок освоєння земель несільськогосподарського призначення, поліпшення існуючих сільськогосподарських угідь, які на сьогодні через різні причини не використовуються або використовуються не ефективно, підвищення родючості ґрунтів.

Фінансове забезпечення даного рішення передбачається за рахунок коштів, що надійшли до обласного бюджету в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва в сумі 198 тис. гривень.

Проект рішення стосується питань поліпшення сільськогосподарських угідь і підвищення родючості грунтів. Йдеться про вапнування кислих грунтів.
     
Прогноз результатів —   покращення забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією, тваринництва кормами, збереження та покращення сільськогосподарських угідь.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної ради

ТЕГИ : бюджетселоЗакарпатська обласна рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат