Заступник губернатора Закарпаття вважає обласних депутатів злагодженими

admin 03.02.2014 13:07 ПОЛІТИКА

У понеділок, 3 лютого, відбулося чергове пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради. Основним питанням порядку денного стало прийняття обласного бюджету на 2014 рік.

Після короткого обговорення обранці змогли дійти згоди та проголосували за запропонований проект рішення. Перший заступник голови Закарпатської ОДА та уповноважений фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ у Закарпатській обласній раді Ігор Свищо після засідання прокоментував сьогоднішні рішення депутатів.
За словами віце-губернатора, закарпатські депутати змогли показати злагоджену роботу та вміння йти на компроміси навіть у тій складній ситуації, в якій нині знаходиться Україна.

«Проект бюджету пройшов тривале та ґрунтовне обговорення у всіх дванадцяти комісіях. Однак я не можу сказати, що депутатам вдалося врахувати пропозиції всіх своїх колег при формуванні цього документу. Тому радий бачити, що нам все ж вдалося знайти спільну мову, а політичні амбіції, преференції чи партійна приналежність не стали вище інтересів жителів Закарпаття. Адже якби сьогодні цей бюджет не був би прийнятим, наслідки відчули б на собі понад 350 тисяч закарпатців. І наслідки, повірте мені, не найприємніші», - зауважив віце-губернатор.
«Якщо ж врахувати загальну ситуацію в країні, то можна сказати, що сьогоднішнє злагоджене голосування депутатів говорить про ще одну річ: Закарпаття вкотре доводить всій країні, що навіть у найскладніші моменти на першому місці повинно стояти благополуччя людей, мирне та стабільне життя. І, як бачимо, ця думка спільна для всіх політичних сил нашого краю», - підсумував Ігор Свищо.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

ТЕГИ : бюджетЗакарпатська обласна рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат