Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Експосадовці комунального підприємства на Хустщині вкрали 1 млн грн на ремонті доріг

Завершено досудове розслідування у справі щодо фінансових махінацій при проведенні ремонтних робіт в Хустському районі.

12 травня у різних місцях Закарпаття виявлено тіла трьох осіб

Тіло чоловіка виявили в горах Рахівщини, ще два тіла - у водоймах, повідомляє пресслужба ДСНС.

За кошти зібрані на марафоні в Ужгороді закуплять дрони-камікадзе для військових

У благодійному забігу Krayna Uzhhorod Marathon 2024, що пройшов 12 травня, взяли участь заступники голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький та Василь Іванчо.

В Ужгороді відбулися фінальні заняття Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

11 травня відбулися фінальні практичні заняття та заліки для першого та посиленого курсів Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ФК "Хуст" програв удома "Чернігову"

У Першій лізі відбувся 8-й тур у групі "Вибування". "Хуст" приймав ФК "Чергігів" і програв 2:4. Голи: Федосов (3, 15) - Диянчук (8), Шевчук (42), Безгубченко (68), Зенченко (74).

"Минай" переміг "Ворсклу" на останній доданій хвилині

В УПЛ відбувся матч 28-го туру "Ворскла" - "Минай", рахунок зустрічі 2:3. Голи: Павлюк (36), Глущенко (55) - Ременяк (74) Павлюк (80 а.), Вітенчук (100 п.).

Учень Хустського ліцею привласнював гроші, які ніби-то збирав на армію у ТікТок

18-річний учень професійного ліцею міста Хуст завів у TikTok акаунт, де розмістив емоційне відеозвернення з проханням про допомогу українській армії. Нібито для купівлі необхідних припасів і спорядження.

На Міжнародному саміті міст та регіонів Віктор Микита зустрівся з представниками Австрії

На полях другого Міжнародного саміту міст та регіонів, який цими днями проходив у Києві, провів заплановану зустріч із представниками Асоціації міст і регіонів Республіки Австрія, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Екс-начальник ТЦК Олександр Музиченко стане заступником голови Закарпатської ОДА

Екс-начальник ТЦК Олександр Музиченко стане заступником голови Закарпатської ОДА.

Переправник з Ужгородщини отримав 8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури до 8 років позбавлення волі засуджено мешканця Ужгородського району за організацію незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією

Це означає, що пасажири автобусів тут зможуть вчасно проїжджати без черг. Усе, що для цього потрібно, – обрати час у єЧерзі, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Українець з правом на виїзд за кордон намагався переплисти Тису

До того, як спробувати переплисти річку, чоловік порадився з "фахівцями", яким за послугу сплатив ще 1500 доларів.

64-річну закарпатку посадять на 5 років тюрми через проросійські пости в соцмережах

64-річну жительку села Бедевля Тячівського району Закарпатської області засуджено до 5 років позбавлення волі за публікації в соціальній мережі «Однокласники». Жінку визнали винною у виправданні та глорифікації російської агресії проти України.

Ужгород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів

Сьогодні в стінах Закарпатської ОВА вітали Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Нідерландів в Україні Йеннеса де Мола, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті розпочинається нова сторінка   у темі поводження з відходами

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та Закарпатська ОВА підписали меморандум про співпрацю та партнерство щодо будівництва в області сучасних потужностей з переробки побутових відходів, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Голова Закарпатської ОВА взяв участь у Міжнародному саміті міст та регіонів

Узяв участь у другому Міжнародному саміті міст та регіонів, який цими днями проходив у Києві, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Виготовлені в Ужгороді супутникові системи зв’язку можуть опинятися у російських військових

Системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge, які для ізраїльської корпорації Gilat Satellite Networks виробляє в Ужгороді завод американської аутсорсингової компанії Jabil Circuit, масово імпортуються в Росію. Про це свідчать митні дані, які опинилися у розпорядженні журналістів «Слідства.Інфо».

У Перечині мати та двоє дітей отруїлися чадним газом

8 травня до Служби порятунку надійшло повідомлення про отруєння чадним газом матері та двох дітей 2014 та 2016 років народження. Подія трапилась в квартирі на площі Незалежності.

Поліція Закарпаття затримала водія, який пʼяним скоїв смертельну потрійну ДТП

Сьогодні, близько опівночі, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася за участі легкового автомобіля та двох вантажівок поблизу Чинадійова в Мукачівському районі.

На Закарпатті буде створено сучасну сміттєпереробну інфраструктуру

Міністр захисту довкілля та природніх ресурсів Руслан Стрілець та голова Закарпатської ОВА Віктор Микита підписали Меморандум про співпрацю та партнерство у сфері управління відходами

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат