Китай і Україна. Крапки над «і»

01.04.2023 20:35 ПОЛІТИКА

У березні відбувся історичний візит лідера Китаю до Москви. Масове нівелювання та ігнорування цієї зустрічі і її наслідків в інформаційному просторі України мене неприємно вражають і це трагічно підкреслює некомпетентність влади з елементами зрадництва.

У світі тривають дві глобальні світові війни. Перша - теологічна, тобто - релігійна. Між світовими релігіями - Іудаїзмом, Християнством і Магометанством. Щодо до Будизму на основі конфуціанства – то це філософія, а не теологія.

Друга світова війна, що ВЖЕ триває, - це між світом Демократії і світом диктатур. На чолі перших сил - США, другі очолив Китай, під яким вже більша частина Азії, Північна Корея, Іран з кланом Хомейні, десь там Венесуела, дрібні вожді племен. До цієї осі дуже близька й Індія.

Китай і США - основні вороги в цій війні. Ось чому Китай ніколи не підтримає Україну. Ось чому навіть телефона розмова з Зеленським Китаєм проігнорована. Підім’явши під себе Азію, Китаю потрібно витісняти США з Європи. А для цього потрібна РФ. Білорусь вже, де факто, губернія Росії. Саме вихід на кордони ЄС - ось інтерес Китаю.

І якщо раніше Путін через трубопроводи ще загравав і з Заходом, і з Пекіном, то зараз всі артерії з Заходом перерізані і Росія впала під ноги Китаю повністю, остаточно і безповоротно.

Тому - ця зустріч історична і з прицілом виходу на Європу і, захоплення Європи. Тому плани Китаю по Україні – ліквідація України і перетворення її на західну губернію РФ під своїм контролем. Ніяких корейських сценаріїв, з якими вже бігають Макрон, Орбан та й Німеччина не проти. Їхнє «барижне» бажання збуту своєї продукції до бездарної Росії ніхто не відміняв.

Ніяких Новоросій з Медведчуком. НІЯКИХ. Тому реакція нашого керівництва і інформ-експертного середовища на теренах України мене дуже засмучує.

Тепер по пунктам.

1. Утворено союз Китаю і Росії. Військово-політичний. Мета - перемогти США і Європу. І Україна перша і вагома площадка для цієї стратегії. І те, що Путін з РФ лише сировинний холуй в цьому союзі,   для нас не має бути заспокоєнням.

2. Китайські дрони, зброя і боєприпаси і військові інструктори вже понад півроку працюють в РФ проти України і вбивають наших воїнів і громадян. Захід тільки планує виробити для України мільйон снарядів за рік, а РФ тільки за січень отримала від Ірану (читайте Китай) мільйон снарядів для артилерії і сто мільйонів набоїв для стрілецької зброї. Не забувайте і ПР китайців, які на запит Леніна вирізали мільйон українців і таким чином окупували Україну після заколоту 1917 року.

3. Санкції Заходу повністю нівелюються. У валютних резервах
РФ - китайський юань складає вже понад 60%. Потреба у військових запчастинах і електроніці – повністю задовольняється з Китаю.

4. Фінансування і озброєння, і бюджету з пенсіями з боку Заходу у вересні-жовтні значно скоротяться. Новий політично-виборчий сезон в США і ЄС розділяє їх еліту на противників і прибічників України. Мільярдні корупційні оборудки нашого керівництва - переповнюють ефірні площадки світу.

5. Війну на виснаження у нас подають, як наша вдача і виграш. Це жорстокий обман. El mentira. Вони щомісяця спроможні кидати нових мобіків по 50-100 тисяч. У нас через рік, призивати буде нікого. А сміх над мобіками чи чмобіками - сміх ідіотів. Саме трупами 40 мільйонів чмобіків Сталін і Жуков перемогли в другій світовій, бо 5 мільйонів професійної армії було знищено в перший літній період 1941 року.   Так, з ленд-лізом із США. Так, - за підтримки 50 країн антигітлерівської коаліції. Але саме трупами десятків мільйоні чмобіків була прокладена дорога до даху Бундестагу і пів Європи було окуповано.

6. Висновки. Стрімке підвищення кількості і номенклатури озброєння з паралельним знищенням корупціонерів всіх рівнів влади і , насамперед, на верхніх щабелях. Тоді є шанс на контрнаступ. ОДИН. Хоча я б захоплював Білорусь і Придністров‘я. Населення нас підтримає і основна стратегія ворога у цій війні - вихід на кордони ЕС - буде знищена.

Слава Україні!

Сергій Ратушняк

Коментарі :


03.04.2023 20:06 Шоні

...це хто написав!??


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат