Мер Мукачева Андрій Балога продовжує маніпулювати

10.06.2023 15:40 ПОЛІТИКА

Цього тижня мала відбутися сесія Мукачівської міськради, однак вона не відбулася з цілком відомих причин. Як ми повідомляли, з ініціативи мера Андрія Балоги   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

Таким чином, зараз   у Мукачеві взагалі найвищі в Україні тарифи на водопостачання та водовідведення.

Депутати міськради вимагали від мера знизити тарифи, але він ігнорує ці вимоги і почав маніпулювати громадською думкою.

Всі ці маніпуляції, тиск та шантаж   вплинули на депутатський корпус і, зрештою,   депутати прийняли ультимативне звернення, у якому чітко вказано, що депутати відмовляються відвідувати сесії, поки не будуть знижені драконівські тарифи.

Замість того, щоб знизити тарифи, мер Балога не просто звинувачує депутатів у бездіяльності, мовляв, через них не приймаються важливі рішення для міста, а вдався до старого методу, який активно свого часу використовував його батько-нардеп.

Так, у Мукачеві з'явилися білборди з портретами депутатів, через яких мовляв, не ремонтуються вулиці, а згодом мер Мукачева навіть написав звернення до голови ОВА Віктора Микити, мовляв, вплиньте хоч на своїй депутатів від фракції Слуга Народу.

Було б дивно, якби голова ОВА відповів на це звернення, бо воно абсолютно брехливе і маніпулятивне. Мер вдався до блюзнірських заяв, мовляв, йде війна і "маємо жити та працювати, щоб країна мала майбутнє, а у наших захисників було все необхідне для боротьби з ворогом".

Ці фрази Балоги нашептані його батьком Віктором Балогою, бо сам Андрій абсолютно не самостійний політик. Але з цим блюзнірством сімейного клану потрібно закінчувати, бо війна дійсно йде і попри війну Балоги вирішили підняти тарифи на водопостачання та водовідведення. То хто винуватий? Ті, хто вирішив подоїти тарифами населення, яке і так перебуває в скруті, чи ті, хто висуває вимоги зменшити тарифи?

Тут відповідь очевидна, тому Балозі не допоможуть примітивні звернення до голови ОВА. А сам Віктор Микита повинен вже більш рішуче боротися з проявами самодурства керівництва Мукачева і просити у Президента ввести військову адміністрацію у Мукачеві, поки тут не сталося соціальної катастрофи.

Василь Коваль, Prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат