Внесок українських жінок у наближення нашої перемоги – неоціненний

04.11.2022 10:28 ПОЛІТИКА

На цьому наголосила лідерка «Зе!Жінок» на Закарпатті, депутатка обласної ради від «Слуги Народу» Наталія Штефуца під час конгресу жіночого руху, який відбувся у Тернополі.

«Вони служать у ЗСУ, забезпечують родини і тилову роботу, збирають допомогу для армії та цивільного населення, активно працюють на дипломатичному фронті, виконують свої професійні обов’язки і часто ризикуючи життям, допомагають людям в окупації та евакуації.

Вони — в боротьбі, адже хочуть почати відбудовувати свою країну мрій», — наголосила Наталія Штефуца.

Голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк у спілкуванні з лідерками руху з усієї України, які звітували за діяльність протягом року і в час повномасштабного вторгнення, наголосила, що забезпечення повної, рівноцінної та значущої участі жінок у всіх процесах та прийнятті рішень на всіх рівнях під час війни та повоєнної відбудови — стане пріоритетом партії «Слуга Народу».

Відтак учасниці руху прийняли і відповідну Резолюцію щорічного конгресу «Зе!Жінки-2022» у якій, зокрема, йдеться: Ми, жінки, які представляють не лише партію «Слуга Народу», а й нашу країну, на власні очі побачили, який внесок роблять жінки у боротьбі за Україну!

У зв’язку з цим ми, членкині жіночого крила партії «Зе!Жінки», вирішуємо, що пріоритетом «Слуги Народу» буде забезпечення повної, рівноцінної та значущої участі жінок нашої партії в усіх процесах і прийнятті рішень на всіх рівнях під час війни та повоєнної відбудови. Це буде досягнуто шляхом залучення жінок-членкинь партії, обраних посадових осіб до всіх органів прийняття рішень та управління, які виробляють позицію партії стосовно миротворчої діяльності та відбудови, зокрема, делегування жінок для роботи у комісіях та участі в партійних з’їздах і зібраннях стосовно відбудови України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат