Контрнаступ

02.09.2022 13:02 ПОЛІТИКА

Російські пропагандисти продовжують переконувати своїх громадян, що так звана «спецоперація» триває за планом, нищаться українські військові та техніка, а Донбас скоро буде повністю під росією. Також рашисти терміново готують референдуми на захоплених територіях про входження цих територій до складу росії. Але чи дійсно все так райдужно для російських свинособак?

Здається, починається те, чого так чекали українці. Ми не просто вистояли і не даємо путінським фашистам захоплювати наші території, але й почали витісняти коричневу чуму з України.

Наші війська вже майже повністю знищили мости, якими до Херсонщини надходила зброя та техніка окупантів. Фактично, військові бригади росіян виявилися відрізаними. І наші пішли в контрнаступ. Лише за один день було звільнено 4 села на Херсонщині. Ми продовжуємо підривати склади з боєприпасами росіян і там уже відчули дефіцит зброї.

І ще одна деталь — активізувалися українські партизани, які перебувають на окупованих росіянами територіях. Наші хлопці знищують колаборантів. Тобто, колишні українські політики та чиновники, які перейшли на бік ворога, охоплені страхом. Колаборант Стрємоусов, який прислужуючись кремлю має намір керувати захопленою Херсонщиною, ще продовжує виходити в ефір із відеозверненням, що Херсонщина під надійним захистом російської армії, але сам уже втік із Херсонщини і ці відео знімає у Воронежі.

Словом, ми перейшли у контрнаступ. Але радіти ще рано. Миттєвого звільнення територій на півдні країни не буде. Зрадники занадто швидко здали Херсонщину ворогу, і ті там добре закріпилися. Витіснити фашистів буде важко. Херсонщина рівнинна область. Йти в атаку в степах небезпечно. Поля прострілюються ворогом. У нас уже зафіксовані значні втрати. Гинуть і закарпатці, які звільняють українські землі на півдні країни. Лише за один день Закарпаття втратило сімох героїв, через що було оголошено траур. Поспіх не потрібен. Ворога потрібно знищувати методично і зважено, максимально оберігаючи життя наших воїнів.

Ну і ще одна особливість півдня. Біля Запоріжжя знаходиться найбільша атомна станція Європи. Російські свинособаки цю станцію захопили і тепер шантажують увесь світ. Може статися трагедія, яка буде жахливішою за Чорнобиль у десятки разів. Міжнародні експерти намагаються потрапити на цю станцію, але росіяни не пускають. Світ опинився на крок від масштабної ядерної катастрофи. І ніхто не знає, як із цим боротися. Адже логікою тупорилих росіян не переконаєш.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат