Закарпатська облрада з другої спроби проголосувала за ще одного заступника для голови

03.12.2021 15:45 ПОЛІТИКА

У четвер на сесії Закарпатської облради було ряд апаратних питань. Зокрема розглядалося питання збільшення апарату ради на 10 осіб, а також депутати мали намір обрати ще одного заступника для голови облради Володимира Чубірка.

І якщо за збільшення штату апарату голосів вистачило, то по заступнику питання не вирішили. Таким чином, штат апарату ради тепер складає 56 осіб, бо введено нове управління — внутрішнього аудиту.

А щодо заступника, то на цю посаду депутат від Команди Балоги запропонував депутата від фракції «За майбутнє» Андріану Сушко.

Проти збільшення кількості заступників для голови виступив і сам керівник фракції «За майбутнє» Олександр Ледида. Саме він натякнув, що Андріана Сушко зрадила фракцію і пішла в стан коаліційної більшості. «Утворюючи нову посаду, неправильно розраховуватись грошима платників податків за політичну зраду», — сказав Ледида.

І все ж, голова облради Чубірко поставив на голосування питання про призначення Андріани Сушко заступницею голови облради. Але голосів таки не вистачило. Із 35 депутатів, які взяли участь у голосуванні, за це питання проголосували 32 депутати, а 3 бюлетеня виявилися недійсними. Таким чином, для затвердження Сушко заступницею не вистачило одного голосу.

Зрештою на голосування ще раз поставили питання обрання депутатки Андріани Сушко заступницею голови Закарпатської облради - за обрання Сушко заступницею голови облради проголосувало 35 депутатів.

Коаліція таким чином віддячила Андріані Сушко за те, що вона відійшла від опозиційної нині фракції "За Майбутнє" і перейшла на бік більшості.

Наразі Сушко працює на посаді начальника Управління з питань організаційного забезпечення депутатської діяльності та роботи постійних комісій обласної ради.

До виборів до обласної ради вона була секретарем Ужгородської міської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат