Як не помилитися

23.10.2020 15:36 ПОЛІТИКА

Місцеві вибори є дуже відповідальними. Це ж місцева влада буде вирішувати наші регіональні проблеми. Якщо бути байдужим або просто продати свій голос, то протягом 5-ти років не варто нарікати на якісь незручності й дискомфорт у селі, місті, ОТГ, області.

Що стосується Ужгорода , то нам потрібно негайно позбутися нинішніх злодіїв і обрати мером людину, яка своїм досвідом довела спроможність керувати містом — Сергія Ратушняка.

Що стосується бюлетеня з обрання мера, то там необхідно поставити лише позначну біля прізвища кандидата Ратушняка Сергія Миколайовича.

Що стосується бюлетенів виборів міських та районних кандидатів, то потрібно знайти правильну партію. Наприклад, партія «Разом Сила» у міськраді буде в бюлетені під номером 19, а в бюлетені до райради під номером 9. Потрібно поставити «галочку» у квадратику біля назви партії, а також поруч буде квадрат, у який потрібно вписати цифру — номер зі списку кандидатів від цієї партії.

Якщо ви поставите позначку лише біля кандидата і не поставите позначку біля партії, то такий бюлетень буде недійсним. А якщо поставите позначку біля партії, але не поставите номер кандидата, то такий бюлетень буде дійсним.

Тепер усе залежить від вашої свідомості. Саме від вас залежить, як наше місто та регіон будуть розвиватися далі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат