Міська влада Ужгорода почала боротися з неугодними

14.05.2016 13:09 ПОЛІТИКА

Кілька днів тому окремі закарпатські інформаційні ресурси опублікували матеріал про те, що екс-голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, мовляв, отримав від міської влади земельну ділянку в понад 2 га всього за мільйон гривень.

Журналісти «Закінсайдера» пишуть, що таким чином місто недоотримало 21,5 мільйона гривень, начебто ціна на землю була свідомо занижена. Сайт GalagovTV вирішив поцікавитися у Володимира Чубірка, чи правда, що він отримав цю землю на вулиці Баб’яка, 2 в Ужгороді за безцінь.

«Я розумію, чому зараз на мене ллють стільки бруду. Я єдиний політик в Ужгороді, котрий чітко вказує на помилки міської влади. А промахів у них багато. Про це все нещодавно розповів у інтерв’ю газеті «РІО». Після того й почали з’являтися замовні «антиіміджеві» матеріали. Через підконтрольні ЗМІ «мер» Богдан Андріїв зі своїми помічниками починає боротися з неугодними, але я йому не по зубах. Офіційно заявляю, що ні я особисто, ні моя родина не маємо жодного стосунку до тієї землі, яку місто комусь продало за начебто заниженою ціною. Це є фальсифікована стаття — наклеп», — заявив Володимир Чубірко журналістові GalagovTV.

Видання вирішило перевірити слова Володимира Чубірка та дізнатися, чи отримував він ті 2 га землі. Журналісти, які звинувачують екс-кандидата в мери у крадіжці землі, посилаються на рішення міської ради № 1522 від 7 листопада 2014 року, яким міська рада дозволила приватизувати земельну ділянку несільськогосподарського призначення. Як видно з рішення, землю приватизувало підприємство «Ресурс-Сервіс 2007».

У єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань чітко вказано, що ні в засновниках, ні в керівниках приватного підприємства «Ресурс-Сервіс 2007»   нема ні самого Володимира Чубірка, ні його родичів.

Більше того, при голосуванні цього рішення у більшості депутатів не виникло жодних зауважень до ціни за землю. Як видно з роздруківки результатів голосування, нинішній міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сам голосував за дозвіл приватизувати 2 га землі в місті.

До того ж активно інформацію про землю і Чубірка почали поширювати «боти» (нереальні персони) в соцмережі Facebook. Для цього нашвидкуруч створили сторінку і заплатили кошти адімінстрації Facebook, про що свідчить надпис над статтею — Sponsored.

Тож бачимо, що міська влада почала активно фальсифікувати дані та чинити наклепи на тих, хто її критикує. А після наведених фактів виникає риторичне питання, хто ж насправді заподіяв місту збитки та хто має понести за це відповідальність?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат