Сергій Ратушняк: «Крим   закінчиться знищенням останньої імперії зла і її царя Путіна»

15.03.2014 10:04 ПОЛІТИКА

Голова ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк висловив свою думку щодо того, чим закінчиться агресія Росії у Криму.

«Чим закінчиться чергова кримська війна? Знищенням останньої імперії зла і її царя Путіна, але питання полягає в тому, яку ціну заплатить за це український народ... Тисячу життів чи мільйон.

Тому що треба розстрілювати тих, хто віддає ядерну зброю, цілі галузі, краде кращі державні підприємства, обкладає весь бізнес і вертикалі здирницькими податками та вмонтовує в систему державної влади криміналітет — «смотрящих»... А це всі чотири президенти, їхні сім’ї й оточення.

Ми бачимо, чого варті втрата ядерної зброї та 50 % щорічного бюджету на користь олігархів і хабарників. Всі прокурори, голови судів і прості судді у великих містах, керівники ДПА і ДПІ, митники і керівники прикордонних підрозділів є доларовими мільйонерами. Ми маємо понад 50 мільярдерів, а армія в нас це   БТРи з 70-х, без патронів, супутникового зв’язку; з 25 літаків у повітря піднімаються лише 2. Адже 50 сучасних літаків при роботі «по точках» можуть за один виліт знищити весь Чорноморський флот Росії і близько тисячі одиниць бронетехніки.

Ще аспект. Вся антиукраїнська операція в Криму ПРОПЛАЧЕНА УКРАЇНОЮ. Джерела:

В. Медведчук. Параноїдальна жага до влади. Перші обленерго, чорноморські флоти, здані тютюнова і цементна галузі України тощо за часів Кравчука—Кучми; розраховує на одну газову вишку.

Ю. Тимошенко. Газова угода на постачання газу за ціною 530 дол. США при ціні для Німеччини і Польщі 230 дол. США. Транзит на користь України від пані Юлі — 1,5 дол. США. У той же час Словаччині Росія сплачує 6,5 дол. США, Словенії — 9,2 дол. США. Це дало Путіну і Ко. понад 20 млрд. дол. США.

Д. Фірташ. Монополія всієї хімічної й титанової галузей. Злодійська монополія від Ющенка на газ. Янукович і Ко. викидають його зі схеми, вмонтувавши свою сім’ю в образі «младоталанта» Курченка. Визріла помста. Студентський майдан. Кримська операція. Розраховує на другу, конфісковану від України газову платформу (вишку). Зараз арештований саме за фінансування терористичних угруповань. Маю надію, що на ньому ФБР і ЦРУ не закінчать.

Сім’я Януковича. Вивезені понад 10 млрд. дол. США (Хто дозволив?). Здобутки української економіки останніх років також підключені на фінансування кримінальних угруповань із Росії і Криму. Старший син сидить у Криму і разом із Медведчуком і сотнями вчорашніх працівників СБУ, МЗС, МО, МВС тощо керують знищенням держави Україна.

Америка посміялася над Україною в особі Арсенія Яценюка, якому відмовили у військовій допомозі, погодившись виключно на постачання сухих пайків нашим збройним силам, хоча ковбаса для армії по 300 грн. постачалася весь час. США тільки отримає задоволення, як і в Першій і Другій світових війнах, від війни в Європі. Далеко, руйнівно, надприбутково. Їжа і зброя з Америки, ринки, що звільняться від європейських товарів, заповняться американськими.

Військовий дух в українській армії — міф. У Криму третина наших вояків уже здалася, третина здасться 17 березня до полудня. Для інших, хто родом із материкової частини — коридор і 48 годин на втечу. Так стається з армією, в якій офіцер має зарплату 2,5 тис. грн.   Російський, до речі, має 2,5 тис. дол. США.

ВО «Свобода», що роками ричала на всіх негалицькобалакаючих «Бандера — герой!» і таке інше, чекає 1,5 % на наступних виборах, або, врешті-решт, галицька Україна з двох-трьох областей. Про Закарпаття забудьте!

Нам потрібне поновлення ядерного статусу, всіх депутатів і чиновників на передову та негайне припинення корупційних схем і наповнення бюджету. Негайно перекрити всі труби з Росії! А що робиться насправді, можна простежити на прикладі нашої області, коли призначення йдуть виключно з революційної доцільності зі «смотрящим» контрабандистом і злодюгою Бровді, комсомольцем-комуністом і сексотом КДБ, політичним і господарським нулем та холуєм «ЄЦ»-ПР Сербайлом. Таке ж порожнє місце, як і комсомолець Качур у попередній владі. Далі мітингар (вічний) Куцин, у МВС, прокуратуру і митницю повертаються ті, на кому проби ніде ставити... Що очікувати від такої бригади — вирішувати Вам. А поки що кричимо «Слава Україні!».

Коментарі :


16.03.2014 21:40 Дюри

Эх Серега, Серега! Возможно у тебя был шанс когда то. Так ты твердо заявил, что не хочешь быть русином, хочешь быть украинцем .Обидел ты нас тогда крепко.


16.03.2014 20:58 Ужгородец

Народ ничего не решает, Яценюк об этом сам говорит http://www.youtube.com/watch?v=wL75Ai1tqjg

В Европу нас не возьмут, тоже слова Яцыка http://www.youtube.com/watch?v=o3oIL-FrxE0

Так что или идем на разграбление Америке или пробуем заново создавать сверхдержаву с Россией, иного пути нет, в мире правит только сила. А американцы нас как раз 22 года и грабят http://www.youtube.com/watch?v=-08i-6iWSxY


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат