Як карлик із Кремля Україні війну оголосив

08.03.2014 09:56 ПОЛІТИКА

Нарешті все стало на свої місця. Тепер уже не потрібно нікому доводити щось про дружбу України та Росії. Яка така старша сестра? Ворог і окупант. Путін уже давно розробляв план повного закріпачення України. Він свого часу зумів поставити на коліна Білорусію і думав, що те саме зробить з Україною. Однак помилився. Всю не поставить, але шматок відтяти може…

Янукович був не просто дик¬татором, а диктатором-клеп¬томаном. Вдалося взнаки важке дитинство. Хряк ніяк не міг зупинитися в своїх збочених забаганках до збагачення. Колишні байстрюки, які пізніше склали найближче оточення Януковича, також пити хотіли не з гранчаків, як колись у своїй кримінальній юності, а з позолочених фужерів. Народ побачив ницість влади, яка на фоні тотальної бідності країни, тішила свої зади на золотих унітазах. При чому це побачили і люди на Сході країни.

Карлик із Кремля зрозумів, що всю Україну вже втратив, тому розробляв план відгризти від України хоча би індустріальний Схід. Але й тут, як виявилося, вже важко було диктувати умови, бо попри потужну проросійську пропаганду в східних областях України і антиукраїнство нашого освітнього керівництва, на Сході держави проростали паростки української ідентичності та гордості за державу.

Для долбодятла Путіна зали¬шався лише Крим, за який він тримався зубами. План у Адольфа Віссаріоновича Путіна був простим: відібрати Крим, а потім використовувати його як плацдарм для загарбання інших територій України.

ЯК ПОЧИНАЛОСЯ

У Криму ліквідували законний уряд, створили свій уряд виключно з проросійських політиків і звернулися до Росії за допомогою. Мовляв, захистіть нас від фашистів-бандерлогів і хочемо, щоб Крим увійшов до складу Росії. Путін, звичайно ж, не відмовив. Самим кримчанам почали видавати в терміновому порядку російські паспорти. Колишніх «беркутівців», які вбивали активістів Майдану в Києві, зробили своїми ментами, з яких сформували так звані загони самооборони Криму. Цю самооборону одягли у відповідний одяг і озброїли до зубів.

Ну а потім звідкись винирнув і наш переляканий Янукович, який заявив, що здивований, чому Путін так довго мовчить. А згодом узагалі закликав російського диктатора ввести в Україну війська. При цьому Яник ляпнув, що досі вважає себе легітимним Президентом України.

Війська так війська. Російські політтехнологи інсценували стрілянину в Сімферополі й сказали, що це бандерівці намагалися пробратися в якусь будівлю, тому потрібно вводити війська Росії, щоб захистити від «западенців» своїх громадян і військові бази. Путін запросив у Раді Федерації Росії дозволу ввести війська, а Рада одноголосно підтримала.

Як заявив в. о. міністра оборони України Ігор Тенюх, Росія ввела понад 5 тисяч військових на територію України і почала блокаду військових частин, які належали Україні. Фактично Росія окупувала частину української території.

Екс-командувач військово-мор¬ських сил України Денис Березовський продався росіянам і заявив, що українські моряки переходять на бік нової влади Криму. Однак самі наші моряки переходити не поспішали. Тоді командувач Чорноморським флотом Росії Олександр Витко поставив ультиматум українським військовослужбовцям здатися. Місцями українські військові частини захоплювалися силою. Так, уже 1 березня військово¬службовці Збройних сил Російської Федерації вивезли зброю та боєприпаси з розташування 727-ї окремої радіолокаційної роти тактичної групи «Крим» Повітряного командування «Південь» Повітряних сил Збройних сил України, дислокованої в місті Судак. Крім того, у ніч із 1 на 2 березня військовослужбовці ВС Росії захопили навчальний центр ВМС ВС України в Севастополі. Надійшло також повідомлення, що російські війська зруйнували об’єкти в зенітно-ракетному полку на Фіоленті в Севастополі. 8 підрозділів Української прикордонної служби заблоковані, у Керчі прикордонники працюють фактично під дулом автомата.

УКРАЇНА МОБІЛІЗУЄТЬСЯ

Наша влада оголосила про повну мобілізацію армії. Окрім того, почалися мобілізаційні процеси і серед цивільного населення. Генпрокуратура почала впровадження щодо державної зради тих військових, які втекли на бік Росії. Зокрема, вже згаданому сикуну-зраднику Березовському інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Суд уже надав дозвіл на затримання підозрюваного.

У Міністерстві закордонних справ України не виключають, що Росія може здійснити вторгнення на українську територію через сухопутну ділянку кордону не тільки в Криму. Фактично під увесь кордон України з Росією підведено російські сухопутні війська.

Україну потрібно захищати. І хоч як російські ЗМІ намагалися показати, що на заклик до мобілізації майже ніхто не відгукнувся, фактично по всій Україні до військкоматів почали підтягуватися чоловіки, які готові стати на захист країни від російського агресора. Насправді Україна нарешті отримала чіткого зовнішнього ворога і це об’єднало країну. Про якусь громадянську війну в середині країни вже ніхто не говорить.

Наша влада також закликала міжнародні структури дати від¬січ апетитам російського дик¬та¬тора-гівнюка Путіна. І світ відгукнувся.

РЕАКЦІЯ СВІТУ

Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія, США і ЄС заявили, що зупиняють підготовку до саміту Великої вісімки в Сочі. Президент США Обама піддав різкій критиці дії Путіна і пригрозив санкціями. Про санкції оголосили фактично всі країни Європи. Рада безпеки та оборони Європи різко засудила окупацію України Росією, це саме зробила і ООН.

Більше того, лідери європейських країн почали погрожувати Росії, що не відмінятимуть для цієї країни візи, як це планувалося раніше. А міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек пропонує Євросоюзу зупинити переговори з Росією про скасування візового режиму, бо не впевнений, що російське керівництво не зробить те саме, що зробило з Україною.

Заступився за Україну і Китай. А Туреччина дала зрозуміти, що адекватно прореагує на дії Росії, якщо ця країна буде ущемляти інтереси татар у Криму.

Але ще більшого удару Росія зазнала після превентивних економічних санкцій цивілізованого світу. Російський рубль провалився. Російські акції на біржах рекордно впали. Загальні втрати сумарної капіталізації російських компаній становили 2 трильйони рублів. «Це на 500 млрд. більше, ніж ціна Олімпіади», — пишуть російські користувачі Twitter.

ПОМСТА ЕКОНОМІЧНИМ ШАНТАЖЕМ

Російські диктатори відкрили інший фронт — економічний. Не варто говорити, що фактично припинився експорт наших товарів до Росії. Але найбільшим ударом став газовий шантаж. Росія заявила, що не має наміру кредитувати Україну, не має наміру зменшувати ціну на газ і, більше того, вимагає негайного повернення боргу за газ, який склав уже 2 мільярди доларів.

Віддавати у нас дійсно немає з чого. Попередня влада перший транш російського кредиту успішно розікрала. Тепер уся надія у нас була на Європу та США. І нас підтримали. Німецька RWE заявила, що в рамках підписаної угоди з НАК «Нафтогаз України» може постачати газ до України в разі скорочення обсягу постачань у країну з Росії. Більше того, Європейський Союз готовий надати Україні допомогу у виплаті боргів за поставки російського газу. Європейський лідер Баррозу заявив, що Європа може надати Україні 11 мільйярдів євро інвестицій і кредитів. Держсекретар США Джон Керрі також заявляє про готовність США надати кредит Україні у розмірі 1 мільярда доларів (більше про це читайте на стор. 9).

До України також прибула місія МВФ, яка розглядає можливість кредитування нашої країни. Однак МВФ і надалі вимагає виконувати всі умови для отримання цього кредиту. Наш прем’єр-міністр Яценюк пообіцяв, що ми умови виконаємо.

Ну і, звичайно, можна витрусити трохи грошей із рахунків наших «колишніх». Трусити є що. Ряд європейських країн ввели санкції проти багатьох колишніх українських високопосадовців, які підозрюються в крупних розкраданнях бюджету.

ЯК ЗУПИНИТИ РОЗВАЛ КРАЇНИ

Більшість жителів як України, так і в Росії вважають, що ці держави мають існувати незалежно одна від одної. Такі дані були отримані в ході дослідження Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва», Київського міжнародного інституту в Україні й організації «Левада Центр» у Росії. Більшість (68 % в Україні, 59 % у Росії) хотіли би бачити свої держави незалежними, але дружніми державами — з відкритими кордонами, без віз та митниць. В Україні об’єднання в єдину державу з Росією бажають лише
12 % опитаних. За останні роки ця кількість зменшилася з 20 % до 9 %, але після Майдану підскочила на 3 %.

Тим не менше, Кремль продовжує потужний натиск на Україну з бажанням відірвати собі шмат. Тривають сепаратистські заходи, блокування органів влади. Найважче на Сході. Влада вдалася до доволі креативного ходу: головою Донецької області став олігарх Тарута, а Дніпропетровської — олігарх Коломойський. Здавалося б, як влада могла дати ці посади олігархам, якщо декларувалося, що олігархів навпаки потрібно притиснути. Насправді посади губернаторів тимчасові до травня, але за цей час і Тарута на Донеччині, і Коломойський на Дніпропетровщині можуть зробити значно більше, ніж будь-хто з політиків. Це потужні менеджери. Вони розуміються на схемах, які можуть припинити. Вони впливові. За ними стоїть величезна армія людей, які працюють на їхніх численних компаніях. Можна сподіватися, що саме ці дві області стануть невдовзі найефективнішими.

Окрім того, після призначення Тарути та Коломойського губернаторами, проти них почалася просто божевільна інформаційна кампанія в російських ЗМІ і саме це свідчить, що призначення були правильними.

І все ж не варто забувати, що Путін це ще той цинік, який постійно хоче щось комусь доводити. Воно купило собі за нафтогазодолари посаду «найвпливовішої» людини світу в журналі «Форбс» і думає, що може правити так, як йому заманеться. Цей злий карлик явно щось задумав. Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов вважає, що Володимир Путін зараз робить усе, щоб в Україні почалася повномасштабна громадянська війна. «Головне (єдине) завдання незліченних путінських провокацій останнього часу — вже здійснених, тих, що здійснюються зараз, запланованих на найближчий час — спровокувати початок громадянської війни в Україні», — заявив Ілларіонов. «Багато з цих провокацій навмисно і демонстративно ображають українську державу, українські національні символи, українську національну свідомість — у розрахунку на неминучу реакцію», — зазначає він.

«Мета — змусити, спровокувати нову українську владу відповісти, відреагувати, застосувати силу, відкрити вогонь — бажано так, щоб з’явилися жертви», — підкреслює колишній радник Путіна. «Їм потрібні трупи. Кого завгодно. Багато трупів. Чим більше — тим «краще». Мета — робити все для того, щоб запустити механізм не просто громадянського протистояння, а саме повномасштабної громадянської війни в Україні, руїни номер два», — підкреслює він.

На жаль, колишній радник Путіна занадто добре знає свого екс-боса. Тому потрібно вірити в краще, але готуватися до найгіршого.

КОМЕНТАР

Сергій Ратушняк: «Зараз зрозуміло, що у Путіна загострення хронічної параної. Він дістав відлуп із приводу свого тюремного проекту — МС. Він ображений і принижений. Сказився і ввів війська.

Якщо Захід не застосує військову силу — Путін відріже південну частину України для з’єднання з Придністров’ям.

Що стосується Януковича. Його використовували по максимуму. Він підписався на десять довічних термінів самому собі. Віддати його живим — загроза особисто для Путіна. Людина, яка може обісратися від яйця, здасть усіх і усе. Тому живим його Путін уже не віддасть, а не віддавати взагалі не зможе. Інтерпол як ніяк.

Сценарієм у Криму керує Медведчук, старший син Януковича фінансує «проросійську п’яту колону» кримінальників-«тітушок». Зістрибувати навіть при смерті батька йому немає сенсу. Тут він закінчить життя у в’язниці.

Медведчук теж у надійній упряжці. За патологічної жаги влади і нульового рейтингу (абсолютна антипатія народу) після смерті Хама він перший претендент на булаву шматка відтятої Путіним України.

Колись на Нюрнберзькому процесі Гіммлер заявив: «Якщо ми не прийдемо туди з Заходу, через 60—65 років вони прийдуть до нас зі Сходу!» До речі, в тому ж фашистському образі».

Коментарі :


16.03.2014 18:25 Ужгородец

Настоящие захватчики это США, они развалили СССР, теперь хотят поработить нас полностью. Россию прижали к стенке и она должна была действовать.   Да вот Сеня-кролик сам об этом говорит
http://www.youtube.com/watch?v=-08i-6iWSxY
http://www.youtube.com/watch?v=tY6SJXggeAA


10.03.2014 18:47 Українець.

Україна не бомжарня, пудель думає щовін Бог, ні він чмо і на Україні будуть стояти всі до останнього він чмо буде плювати кровю.


08.03.2014 17:55 горец

Тим куском што откусить скороо вдавиться. Дожиєся сучий масон до того што діти його різати кусками будуть всягди. А його шльопер Яник наш тоже морда уркаганська крематорійом кончить будучи щи живим.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат