Чи будуть вибори

05.09.2014 16:50 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, президент Порошенко розігнав нинішню Верховну Раду і вибори до неї повинні відбутися 26 жовтня. Однак є кілька перешкод. По-перше, фашист Путін може дати команду на масовану війну проти України, а по-друге... Рада відмовилася виділити кошти на позачергові парламентські вибори. А потрібно 23 мільйони гривень.


Однак, зважаючи на те, що результати соціологічних досліджень свідчать про першість партії Порошенка (37,1% опитаних проголосували б за Блок Порошенка), то президент знайде можливість профінансувати ці вибори з бюджету.

По нашій області вже стали відомими багато прізвищ тих, хто має намір йти на вибори за мажоритарними округами. Днями на своїй сторінці у FaceBook про наміри йти в депутати оголосив Сергій Ратушняк. «Сьогодні країні потрібні не базікали і злодії, а люди з державницькою позицією і бійці. Кожен депутат — воїн! Я таким є! Від Закарпаття — всі нинішні мажоритарники плюс списочники Гайдош, Мошак, Шуфрич — пройдисвіти і колона Януковича. Всі пройшли шляхом підкупу. Ганьба третині закарпатських виборців, що за 200 грн. привели до влади покидьків, які їх грабували і грабують, усі роки підтримують і співпрацюють із ПР і голосують за диктаторські закони від 16 січня 2014 р. Яскравий приклад тому В. Ковач — він же Вася-кіло-вольт від Ужгородського округу», — написав Ратушняк.

Сподіваємося, що виборці таки вже не ті, що були раніше, і не піддадуться на оманливі лозунги і грошові подачки. Країну більше не можна продавати!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат