У Давосі нас мають   через Піню

Відділ політики 01.02.2013 16:07 ПОЛІТИКА

Українці життя в Україні сприймають, яким його реально бачать: що все, мовляв, тут зазвичай робиться «через гузицю». Втім, існує у світі місце, де Україну з її громадянами та сумними реаліями іноземці останніми роками мають сприймати виключно «через Піню».

Для закарпатського вуха це слово передусім віддає чимось сороміцьким, але Піня, як стверджує блогер та медіа-експерт Микола Сухомлин, це прізвисько багатоликого Віктора Пінчука.

Того самого пана, правнука рабинів,   кучмівського зятька, меломана, магната, масона і металурга, що полюбляє експлуатувати золоті унітази після ікри «по-чорному» в Куршевелях та Давосах, де регулярно «світиться» разом зі своїм одіозним тестем.

Та чи варто забувати, що цей пан, який нині зображає щедрого мецената в Україні, ще кілька років тому відзначився і дерибаном «Криворіжсталі», і війною з олігархом Коломойським за Нікопольський феросплавний, і небезкорисним лобіюванням (з огляду на палке бажання приторговувати українськими трубами на ринку північного сусіда) російських інтересів щодо нафтопроводу Одеса—Броди?

І чи слід забувати, що як порядний зять Пінчук чимало своїх зв’язків використав, аби «відмазати» високопоставленого татка від міжнародного «кольчужного скандалу», який   додатково забруднив Кучму натяками на продаж української зброї всупереч санкціям ООН?

І чи варто робити вигляд, ніби фонд, заснований його дружиною під гаслом боротьби зі СНІДом, — це щось одне, творча дружба з Елтоном Джоном, міжнародним символом геїв, через яких, до речі, у світі й поширюється СНІД — це друге, а тісне співробітництво з фондом масона Клінтона (а саме масонам приписують штучне створення ВІЛ-інфекції задля коригування населення у світі) — це щось зовсім інше, аніж просто різні методи розвитку цієї бізнес-теми та способи отримання прибутку?

І чи слід закривати вуха на останню репліку екс-генерала Пукача, який на вирішальному судовому засіданні у справі про вбивство журналіста Ґонґадзе гостинно (та й, напевно, цілком вмотивовано) запросив до себе у заґратовану клітку Кучму разом із Литвином?

І ось така сімейка репрезентує Україну на всесвітньому економічному форумі в Давосі президентам десятків країн світу та очільникам найпотужніших світових бізнес-імперій?!   Та за ЩО, скажіть, після ТАКОЇ презентації її, Україну, вони мають мати? За ворога чи за друга? За щось чисте й перспективне або за брудне й небезпечне, що краще обійти стороною?

І, нарешті, чи безпідставно в Україні здатні придумувати такі анекдоти, як свого часу на сайті politrada.com, про особливості української економічної кризи:

«Особливості української економічної кризи — це коли професійний акушер-гінеколог Богатирьова обговорює з професійним казнокрадом Пінчуком на міжнародному форумі професійних аферистів у швейцарському місті Давосі варіанти порятунку українського народу від голоду. Дія відбувається на банкеті вартістю в сотні тисяч євро»…

Відділ політики

Коментарі :


03.02.2013 11:06 ЮРІЙ

Зєть Пінчук бувшого злодія і вбивці рижого Кучмимова про Гонгадзе відмазує свого тестя як може!Все робить бабло.і то велике бабло!Автор книги "ДОНЕЦЬКА МАФІЯ" Пенчукпрізвища подібні між собою ща написання книжки за донецьких бандформірованій сидить 8 років.І ніхто про нього не згадує!Може би ВАШІ журналісти провели росслідування,де зараз знаходиться автор книжки "ДОНЕЦЬКА МАФІЯ" і чм живий він?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат