Газета » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-19') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Крадуть мільярди

Виснажений народ розуміє, що ситуація на фронті не на нашу користь і люди подеколи віддають останні гроші, на які мають купити дрони чи теплий одяг нашим захисникам. Але в той же час у верхах діється щось неймовірне. Міністр оборони України Рустем Умєров нещодавно зізнався, що наразі у війську проводиться аудит на предмет закупівель і лише за 4 місяці виявлено крадіжку щонайменше 10 мільярдів гривень!

Що буде з електрикою?

Краще не стало. Влада звітує про те, що наші енергетики мужньо відновлюють інфраструктуру, що дасть змогу значно покращити електропостачання в країні. А ще влада звітує, що ряд держав надали нам потужні генератори та трансформатори. А ще цього тижня не було прильотів і влада рапортувала, що було збито всі безпілотні апарати, які російські окупанти запустили бомбардувати наші енергетичні об’єкти. Ну і нарешті, влада повідомила, що підключені всі реактори на наших атомних станціях.

Андрій Баганич: Бути пасивним у цій ситуації означає бути ворогом Україні та її народу

Ужгородець Андрій Баганич ще сім років тому виїхав з родиною до Словаччини і проживає нині в місті Кошице. З перших же днів війни він почав активно допомагати українцям, які шукали порятунку від війни, а також надавати масштабну допомогу українцям в Україні.

Ендокринолог Ольга Олексик. Розповідь лікаря після тижневої зміни в ковід-центрі

Минулої суботи, 2 травня, семиденну зміну лікування хворих на коронавірус закінчила четверта терапевтична бригада Закарпатської обласної лікарні імені Новака. Ця лікарня стала другою лінією після інфекційної лікарні, яка створила так званий ковід-центр на базі хірургічного корпусу торакальної хірургії. Впродовж тижня 4 лікаря, 6 медсес­тер та 3 санітарки були повністю ізольовані у відділенні для лікування 31 пацієнта з ковід-інфекцією. Ендокринолог, завідуюча відділенням ендокринології в обласній лікарні Ольга Олексик була в команді медиків і після закінчення зміни розповіла Uzhgorod.in про те, чим живуть лікарі та хворі, борючись із невивченим поки що вірусом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат