У Берегові люди встановили барикади, щоб не пропускати вантажівки

27.07.2018 16:35 ПОДІЇ

Цієї середи відбулося засідання виконавчого комітету Берегівської міської ради, на якому розглянули питання маршруту вантажівок у місті Берегово — давно наболілої проблеми для міста.

Особливо це рішення стосувалося жителів вулиць Венеліна Гуци та Стефаника, які з 23 липня обмежили рух на цих вулицях, побудувавши барикади.

Рішення ніхто довго не обговорював, пише Mukachevo.net. Пропозиція міського голови Золтана Баб’яка про встановлення обмежувальних знаків по вазі до 8 тонн та обмеження швидкості до 30 км на цих вулицях задовольнила представників громадськості. Також міськвиконком прийняв рішення направити до обласної патрульної поліції звернення про встановлення знаків про об’їзд у Мукачево та у Виноградівський район, які б інформували водіїв вантажних автомобілів стосовно їхнього руху через Сільце.

Міський голова повідомив, що якщо в області бракуватиме на такі знаки коштів, то Берегово знайде можливість їх профінансувати за власний кошт.

***

Сьогодні прес-служба Закарпатської облради повідомила, що на останній сесії "депутати просять сприяння у розміщені   пересувних і стаціонарних пунктів габаритно-вагового   контролю на території Берегівського району, що дасть змогу зберегти автошляхи та мобілізувати додаткові ресурси для розвитку транспортної інфраструктури краю".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат