На Закарпатті створено “Основу» і обрано лідера

admin 26.06.2018 10:13 ПОДІЇ

Обласний осередок партії «Основа» в Закарпатті очолив Олексій Сапронов.

Це нове ім’я в закарпатському політикумі, але його добре знають у бізнесових колах. Олексій Сапронов за фахом математик, однак тривалий час був підприємцем і понад 15 років працював у страховому бізнесі, очолював обласні філії відомих страхових компаній. Ось що сам Олексій розповів нам про своє нове амплуа.
- Олексію, що спонукало вас піти у політику? Ви усвідомлюєте, скільки там чвар і багна?
- Власне тому і пішов, що усвідомлюю (посміхається). Народ перестав вірити політикам і тут однозначно щось потрібно змінювати. Рафінованої політики вже майже не залишилося. Ми стали свідками політиканства і брутального популізму, а не чесної політичної роботи.
- Зі старту своєї політичної кар’єри ви обрали партію “Основа». Напевно ж, легше було десь прилаштуватися у партіях-важковаговиків…
- Якщо «важковаговиками» ви називаєте нинішні парламентські партії, то у мене не було навіть думки починати свою політичну кар’єру з цих партій. За жодною з них немає ідеології. Більшість із них зкомпроментовані.
- Тоді чому саме «Основа»?
- Це молода партія, за нею немає негативного шлейфу. Я шукав нову політичну силу і орієнтиром була ідея, яку сповідує партія, її програмні цілі і люди, які вибудовують цю партію.   Саме в «Основі» все зійшлося.
- І чим ця партія відрізняється від інших?
- Ця партія орієнтується на дієвих активних людей, які наразі розбудовують країну. Це ділові люди, які працюють на Україну, поповнюють її бюджет, прославляють її. Проаналізуйте більшість українських партій і ви побачите, що вони орієнтовані на соціально незахищені верстви, на пенсіонерів. Тобто, у бідній країні – це більшість електорату. Саме тому політична риторика тих партій відповідна – абсолютний популізм. І перед виборами ви не побачите програми дій цих партій, а будуть лише примітивні лозунги про підвищення пенсій, зарплат, пільг і так далі. І всі ці лозунги не будуть нічим підкріплені.
Що стосується партії «Основа», то вона об’єднує людей справи.   Людей, які не обіцяють, а які працюють і знають, що потрібно зробити, щоб країна стала багатою і зріс добробут народу.
- І які ж програмні цілі «Основи»? Десь можна побачити програму?
- Звичайно. У партії розроблена Доктрина розвитку країни «Україна – 2030» і там все по пунктам визначено, що і як потрібно зробити, для стрімкого розвитку країни. Це глобальний документ, який фундаментально розробляли економісти та вчені. Зрештою, це мені   імпонує.
- Що скажете про лідерів партії?
- Абсолютна довіра. Як до засновника партії Сергія Тарути, так і до лідера партії Андрія Ніколаєнка. Це активні ділові люди, інтелектуали. Це люди, які знають, що робити і як робити.
- Ви тільки починаєте розбудовувати осередок в Закарпатті. Кого бачите серед співпартійців?
- Знаєте, партії лише трохи більше року і коли Сергій Тарута засновував партію, то він говорив про три «П», які повинні бути притаманні партійцям - порядність, професійність, патріотизм. Ось це і буде мій орієнтир. Ми будемо запрошувати до партії всіх, хто не заплямований, вміє працювати і прагне розбудовувати країну. І знову ж таки повторюсь – це повинні бути активні люди справи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат