Замість доріг — катакомби, або Чому Гройсмана не повезли в Горяни

21.05.2018 16:33 ПОДІЇ

 

Суцільна показуха благоустрою до візиту глави уряду Володимира Гройсмана в Ужгороді обурила наших читачів. Чому право на ремонт мають лише ті вулиці, якими їздив прем’єр-міністр? Невже на інших вулицях живуть не українські громадяни, які справно сплачують податки в бюджет?

І якщо владі Ужгорода та Ужгородського району вдалося підлатати центральні вулиці та ті що ведуть із міста по маршруту Гройсмана, то, до прикладу, залишилася забутою дорога, яка веде до Горян та Ярока. І це при тому, що тут йде активна розбудова, розвиваються туристичні об’єкти і функціонують підприємства, де працюють сотні людей.

Наразі цю дорогу і дорогою назвати важко. Один напрям. Автомобілі долають півметрові ями. І при цьому цією дорогою регулярно їздять автобуси. Ми запитали водія маршрутки № 2, який здійснює рейс до Горян, як йому вдається маневрувати між ямами і як взагалі можна працювати в таких умовах? Водій був коротким у своїй відповіді. Спочатку матюкався, а потім сказав, що наразі діють нерівні умови для перевізників. Хтось здійснює перевезення центром міста у більш-менш комфортних умовах, а от до Горян їздити ніхто не хоче. Бо це просто збитково. Ніколи не компенсуєш втрати на ремонт автобуса, а ремонтувати через жахливий стан дороги автобус доводиться регулярно.

То невже так важко хоч трошки напружитися і віднайти можливість зробити бодай ямковий ремонт?

Читайте також:
Велике прибирання для великого гостя

ТЕГИ : Володимир Гройсман ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат