Авторинок у Кінчеші під загрозою закриття

06.05.2018 15:52 ПОДІЇ

Днями в редакцію звернулися підприємці ринку з інформацією, що на них чиниться рейдерська атака, і ринок, який працює уже близько 30 років і допомагає прожити багатьом, тепер хочуть закрити.

Один із підприємців, Іван, розповів, що була створена компанія «Аніта», яка взяла в суборенду ділянку ринку і підписала з підприємцями договір на рік. «Але через 4 місяці на підприємців почався тиск. Почали говорити, що ринок переноситься на Краснодонців. Хочуть підприємці чи не хочуть, ринок закривається. Мовляв, треба проводити реконструкцію. Взагалі підприємці хотіли провести її самостійно. А тут люди приходять на ринок, а там закриті ворота, просто не дали людям можливості працювати. Вони кажуть, що вихід до траси дуже небезпечний... 30 років було безпечно, а тепер — ні...».

Чоловік розповідає, що серед підприємців авторинку 50 % — люди пенсійного віку, які з ринку мають бодай якусь копійчину до 1,5 тисячної пенсії. Офіційно сплачують податки. І тут їх починають витісняти і роблять усе, аби вони самі, з власної волі покинули ринок. «Ринок перебуває у владі сільради, звідти стали надходити договори про те, що підприємство закривається, договори анулюються, — каже Іван. — Благоустрій ніхто нам не пропонував, вони все вирішили самостійно. Вони поки що роблять усе, щоб люди пішли самі. Ми викликали поліцію, вони склали акт, але далі поліція безсила...». Підприємці вважають, що ці дії спрямовані з боку міської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат