Обласні депутати звільнили головреда «Новин Закарпаття» та керівника аеропорту

18.03.2016 18:04 ПОДІЇ

У четвер відбулося чергове пленарне засідання Закарпатської обласної ради. Близько двох годин народні обранці розглядали запити і звернення. Теми надзвичайно широкі: від вивчення мов і до кримінальних проваджень стосовно корупції.


Потім оголосили перерву, а відтак вирішили прискорити роботу сесії, голосуючи за неспірні питання пакетом. Цю пропозицію підтримали 56 обранців. Також на сесії депутати розглянули питання про звільнення двох керівників — редактора газети «Новини Закарпаття» Віталія Ящищака та директора аеропорту «Ужгород» Володимира Горинецького. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що у Віталія Ящищака контракт закінчився ще у 2010 році. У підсумку депутати проголосували за звільнення обох керівників.

Ще обласні депутати на четверговій сесії ввели мораторій на вирубування лісів у ме­жах природно-заповідного фонду. «Не надавати погодження на проведення на території об’єктів природно-заповідного фонду суцільних рубань усіх видів», — зазначається в документі. «За» проголосували 56 депутатів.

Не обійшлося на сесії й без перепалки. Цього разу вона виникла між головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем та Олександром Кеменяшем із «Батьківщини» стосовно питання регламенту роботи ради, а конкретніше — включення окремого розділу про опозиційну діяльність. Однак, обмінявшись «люб’язнощами», тему закрили.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат