Популізм від Саакашвілі,   гімн від Руслани — в Ужгороді представили Рух за очищення

26.02.2016 18:34 ПОДІЇ

У середу Ужгород відвідали представники Руху за очищення на чолі з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі. Мета — презентація Руху в Закарпатті, спілкування з активістами та власне знайомство.

Все це відбувалося на Антикорупційному форумі у стінах ректорату УжНУ. Зала ректорату була вщерть переповнена. Вся увага була прикута до Саакашвілі, тому після завершення його виступу більшість закарпатців покинули залу. А розпочали з гімну України у виконанні співачки Руслани. Руслана запевнила, що активно братиме участь у Русі, оскільки він, на її думку, не політичний, але містить громадську основу, активних людей, які готові щось робити, а не просто говорити.

Сьогодні Рух за очищення мандрує країною, збирає підписи, шукає ініціативних людей для втілення реальних реформ. Саакашвілі закликав закарпатців вступати до Руху. Наголосив, що це не політична партія. Торкнувся Саакашвілі й Закарпаття, зазначивши, як і всі інші політики, що край має великий потенціал, але не використовує його.

Також голова Одеської ОДА запевнив, що має вищі амбіції, а не пост прем’єр-міністра і на посаду президента теж не зазіхає.

Загалом виступ політика був досить емоційним, навіть дещо театральним, одним словом, чистої води популізм, рівних у якому Саакашвілі може бути хіба що Ляшко.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат