Ужгородське КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» ліквідують,   щоб роздерибанити землю?

29.01.2016 21:04 ПОДІЇ

Невдовзі ужгородська влада має намір ухвалити рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Парк культури та відпочинку «Боздоський». Цьому передувало засідання виконавчого комітету наприкінці грудня минулого року, де члени виконкому розглянули рішення «Про фінансово-господарський стан КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський».


Тоді ж було заявлено: парк, мовляв, підприємство кричуще збиткове, за 2015 рік його збитки склали аж 92 тис. грн., тож комунальне підприємство слід негайно ліквідувати!..

Як ми вже писали, якщо не буде серйозної протидії з боку громадськості злочинним рішенням сесії від 9 листопада 2015, а також політичної волі його нинішнього керівництва, Ужгород варварським методом тотально забудують, незважаючи на колись непорушні поняття, як-от прибудинкові території, зелені зони, парки тощо, тобто з цілковитим і повномасштабним ігноруванням будь-яких будівельних норм. Зелене світло цьому дає ухвалена на сесії 9 листопада містобудівна документація: «Генеральний план (коригування) м. Ужгорода» й «План зонування території м. Ужгорода». А зважаючи на те, що приватні наділи в парку вже мають місце, то можна тільки уявити, на що невдовзі перетвориться місце масового відпочинку мешканців Ужгорода...

ТЕГИ : Боздош

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат