З головної площі Закарпаття вкрали декоративні кущики

Василь Козак, фото автора 14.03.2014 15:40 ПОДІЇ

Нагадаємо, що площу Народну перед Закарпатською обласною держадміністрацією почали реконструювати минулого року. В листопаді по її периметру висадили декоративні кущики самшиту, посередині проклали кам’яні доріжки, цієї весни планувалося побудувати фонтан.

Під час революційних подій на Народній регулярно збиралися багатолюдні мітинги протесту, до того ж у центральній частині були зведені барикади і встановлені кілька наметів, у яких цілодобово чергували активісти Євромайдану. Незважаючи на багатолюдність акцій, ніякої шкоди площі заподіяно не було. І ось тепер невідомі злодії з естетичним ухилом серед ночі викопали кілька десятків кущиків самшиту. З лівого боку площі залишилася «прогалина» завдовжки чотири метри, а з правого — близько півтора метра. Яким чином злодії зуміли викопати самшит на освітленій площі, якщо в будівлі ОДА цілодобово чергує охорона, а всього за 70 метрів розташована будівля обласного управління міліції, залишається загадкою.

До речі, що стосується пошкоджених під час штурму ОДА дверей, то їхнє відновлення коштуватиме щонайменше 40—50 тис. грн. Наразі неясно, за чий кошт реставруватимуть двері.

Василь Козак, фото автора

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат