Суддя, який вбив у ДТП   людину, повинен піти з посади

25.07.2014 17:41 ПОДІЇ

Такої вимоги дотримуються активісти, які пильнують за подальшою долею судді Перечинського райсуду, який два тижні тому спричинив ДТП зі смертельним наслідком.


«РІО» повідомляла, що 9 липня голова Перечинського райсуду Віктор Амарович скоїв смертельну ДТП. Він вилетів своєю автівкою на зустрічну смугу, де зіткнувся з ВАЗом, 33-річний водій якого, батько 2-річної дитини, загинув на місці. У наркодиспансері експертиза показала значне алкогольне сп’яніння судді.

Цього тижня активісти зібралися під стінами Перечинського райсуду з єдиною вимогою — суддя В. Амарович має піти у відставку.

Представники громадськості пікетували райсуд, зустрілися з керівником району та навіть на кілька хвилин перекрили дорогу, щоб привернути увагу перечинців до факту.

Як стало відомо, наразі В. Ама­рович перебуває на лікарняному, пікетувальники залишили в суді заяву з вимогою відставки судді. «Для того, щоб суддю притягнути до відповідальності, має пройти дуже довгий процес, адже у нього недоторканність. Вища рада юстиції, парламент й інші інстанції повинні надати свої дозволи. Ми не будемо цього чекати і не будемо цього терпіти», — запевнив громадський діяч Юрій Світлик.

ТЕГИ : Віктор Амарович

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат