Партія розвитку України створила осередок   у Закарпатті й обрала керівника

18.07.2014 14:41 ПОДІЇ

Перша, установча конференція Закарпатської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України днями відбулася в Ужгороді.

Серед учасників заходу — Юрій Мірошниченко, голова Національного комітету партії, народний депутат України, та Сергій Мошак, народний депутат України. Одне з основних питань порядку денного — керівний склад партійної організації в області. Присутні делегати одноголосно підтримали на посаду керівника обласного осередку Партії розвитку України нинішнього депутата Закарпатської обласної ради Івана Качура. Також у рамках конференції обрали першого заступника голови — Віктор Лущак — та двох заступників — Катерина Іванчо та Михайло Орос.

Ведучи мову про нову політичну силу, її завдання та структуру, Юрій Мірошниченко наголосив: «Партія розвитку України — це нова потужна політична сила, яка має основну мету — запровадити в нашій державі європейські стандарти».

Партія розвитку України заявляє, що боротиметься за представлення політсили в парламенті. «Але ми не шукаємо собі ворогів. Сьогодні час для об’єднання. Ми хочемо говорити проектами, рішеннями, ми готові свої напрацювання демонструвати та працювати над їх втіленням разом», — пояснив Ю. Мірошниченко. Коментуючи роботу новоствореного партосередку в Закарпатті, голова Національного комітету партії зазначив: «Закарпатська партійна організація вже сьогодні є активним суб’єктом творення партії в цілому. Іван Качур, зокрема, активно долучився до дебатів на національному рівні. Коли ми говоримо про роль Закарпаття в Партії розвитку України, то ми говоримо не лише про те, що вас почують, ми говоримо про те, що закарпатці безпосередньо братимуть участь у вирішенні не лише регіональних питань, а й національних».

Голова Закарпатської обласної регіональної організації Партії розвитку України Іван Качур передумови створення партії та склад обласного осередку прокоментував так: «Створення нової політичної партії є закономірною реакцією на виклик часу. Нова партія планує стати не просто фасадом об’єднання за регіональними інтересами, а реальним навігатором проєвропейського економічного розвитку. Це формула успіху нової політичної сили. На сьогодні закарпатський осередок Партії розвитку України складається з 60 % нових, молодих облич. Це є основним свідченням того, що ми формуємо нову політичну силу».

Що стосується розвитку Закарпаття, то Іван Іванович, зокрема, зазначив: «На мою думку, в області потрібно в першу чергу розбудовувати інфраструктуру, а відтак говорити про туризм, сільське господарство, індустріальні парки. Без відповідної інфраструктури всі ці галузі просто не мають майбутнього. Проте, без сумніву, розвиток області повинен відбуватися в комплексі».

Коментарі :


24.07.2014 11:58 Пепел Одессы

черговий   висер щироi   укрaiнки


24.07.2014 10:52 Пепел Одессы

Интеллект Истинной западно украинки. Сочувствую.


21.07.2014 19:01 українка

А ху ху не хо хо?
Нехай вчать державну мову,поки не пізно.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат